Prognoza meteo, 18 iunie 2020. Ce se întâmplă cu ploile. Meteorologii nu au vești bune

Prognoza meteo, 18 iunie 2020. Ce se întâmplă cu ploile. Meteorologii nu au vești bune
Prognoza meteo, 18 iunie 2020. Ce se întâmplă cu ploile. Meteorologii nu au vești bune

Vremea rea ne dă bătăi de cap, iar ploile continuă să facă ravagii în mai multe zone din țară. Veștile meteorologilor nu sunt bune nici de această dată, iar situația rămâne instabilă și astăzi, temperatura maximă în București atingând doar 24 grade C. Ploile par să nu ne părăsească nici spre final de weekend, astăzi fiind semnalate averse și descărcări electrice.

Avertizare meteorologică, ploi în aproape toate regiunile

Astăzi vremea continuă să fie instabilă, iar românii care au treabă în oraș sunt atenționați să-și pregătească o umbrelă și echipament de protecție.

Potrivit meteorologilor, instabilitatea atmosferică se va menține pe toată durata zilei, fiind prezente înnorări și averse cu caracter torrential. De asemenea, specialiștii ANM anunță că vor avea loc descărcări electrice și vânt puternic, iar în anumite zone restrânse va fi grindină și vijelii, potrivit stirimeteo.

Ca și în zilele anterioare, cantitățile de apă vor fi însemnate în ciuda intevalelor scurte în care se vor manifesta ploi puternice. În majoritatea zonelor din țară se vor înregistra temperaturi maxime între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 11 și 19 grade.

În București vremea va rămâne instabilă ca și în zilele anterioare. Soarele ni se va arăta pe parcursul zilei, iar spre seară vor apărea înnorări accentuate, însoțite de averse și descărcări electrice.
Temperatura maximă va atinge 24 de grade Celsius în jurul orei 14:00, iar cea minimă va fi de pâna la 17 grade Celsius. În acest moment, în Capitală se înregistrează 20 de grade Celsius cu înnorări trecătoare şi izolat ploi slabe.

Vremea va rămâne instabilă în București, iar pe alocuri vor exista înnorări, intensificări ale vântului și averse cu caracter torențial până duminică. Persoanele care doresc să evadeze la munte în acest weekend sunt avertizate cu privire la folosirea și asigurarea echipamentului de protecție, în special o umbelă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI