Prognoza ANM pentru weekendul 19 – 21 iulie 2019. Temperaturile cresc treptat

Prognoza ANM pentru weekendul 19 – 21 iulie 2019. Temperaturile cresc treptat
Prognoza ANM pentru weekendul 19 - 21 iulie 2019

Meteorologii de la ANM au emis prognoza pentru weekendul 19 – 21 iulie 2019. Specialiștii anunță că vara își reintră în drepturi, astfel că temperaturile vor crește treptat.

Prognoza ANM pentru weekendul 19 – 21 iulie 2019

Prognoza realizată de experții de la Administrația Națională de Meteorologie(ANM) anunță pentru intervalul 19 – 21 iulie 2019 o vreme numai bună de plimbare. Conform specialiștilor meteo, weekendul acesta ne vom bucura de vreme caldă și frumoasă în majoritatea regiunilor. Prognoza meteo pentru intervalul menționat anunță temperaturi de până la 31 de grade Celsius, ce vor fi înregistrate duminică.

Prognoza ANM pentru weekendul 19 - 21 iulie 2019. Temperaturile cresc treptat
Meteorologii anunță precipitații de scurtă durată în unele regiuni

Însă, cu toate că vremea va fi în general frumoasă, nu scăpăm de precipitațiile de scurtă durată. Cele mai frecvente instabilități atmosferice se vor semnala în nordul teritoriului, unde se vor semnala cantități considerabile de precipitații îndeosebi în ultima zi de weekend. În general, vântul va sufla cu o intensitate de 36 de kilometri pe oră, iar șansele de apariții de precipitații sunt de 98% din zonele populate ale țării.

Vremea la mare

La malul mării, turiștii se vor bucura, în intervalul 19 – 21 iulie 2019, de un cer senin și o vreme în general frumoasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 – 30 de grade Celsius în timpul zilei, iar minimele între 20 – 22 de grade Celsius. În weekend, temperatura apei va atinge 25 – 26 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală meteorologii anunță averse de scurtă durată, cu posibilitate mai mare după-amiază. În intervalul 19 – 21 iulie, cerul va fi variabil și va prezenta unele înnorări după orele prânzului, când sunt așteptate și ploile. Partea bună este că gradele din termometre vor mai urca în comparație cu zilele precedente.

Potrivit meteorologului Alina Șerban, care a venit cu informații pentru jurnalul.antena3.ro, weekendul acesta va fi extrem de frumos, iar ploile puține. De asemenea, specialistul menționează că se vor semnala precipitații în mod deosebit după-amiază, preț de câteva ore, în zonele de deal și munte, pe arii restrânse în restul teritoriului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI