Prognoza ANM pentru marți, 21 ianuarie. Vremea se încălzește!

Prognoza ANM pentru marți, 21 ianuarie. Vremea se încălzește!
Prognoza meteo ANM pentru marți, 21 ianuarie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză pentru ziua de marți, 21 ianuarie. Cum va fi vremea în toată țara și care sunt condițiile meteo în Capitală?

Prognoza ANM pentru marți, 21 ianuarie

Vremea are parte de schimbări bruște în următoarele săptămâni. Dacă acum suntem surprinși de temperaturi încă frumoase, în perioada următoare vom avea parte de precipitații și chiar și de temperaturi de -6 grade Celsius în unele zone ale României. Pentru ziua de 21 ianuarie se arată o creștere simțitoare a mercurului din termometre.

De asemenea, vom avea parte de un val de aer cald care traversează România și de un vânt moderat. La fel ca și până acum, prezent va fi și fenomenul de ceață. Maximele se vor situa la valoarea de 4 grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între -4 și -7 grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat mai ales în Moldova, Dobrogea, Bărăgan și la altitudini mari precum: Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbură.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 21 ianuarie
Prognoza meteo ANM pentru marți, 21 ianuarie

Vremea în București pentru 20 – 24 ianuarie

Maxima zilei de marți, 21 ianuarie, va fi de 4 grade Celsius, alături de un cer cu soare. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest a României cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima nopții va fi de doar -4 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Luni – 20 ianuarie
Maxima pentru 20 ianuarie este de 5 grade Celsius, alături de un cer cu soare. Vânturi vin din zona de vest a României cu 11 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima nopții indică doar -6 grade Celsius, alături de un cer înnorat. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Marți – 21 ianuarie
Maxima pentru luni este de 4 grade Celsius, alături de un cer cu puțin soare la amiază. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima este de doar -4 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Miercuri – 22 ianuarie
Maxima zilei de miercuri este de 7 grade Celsius, alături de un cer cu soare. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 15 km/h și cu rafale de 24 de km/h. Minima zilei este de -4 grade Celsius, alături de un cer cu câțiva nori. Vânturi vin din partea de sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Joi – 23 ianuarie
Maxima de pe timpul zilei este de 6 grade Celsius, alături de un cer cu mai mulți nori. Vânturi vin din zona de sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima nopții este de doar -6 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din zona de est-sud-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vineri – 24 ianuarie
Maxima este de 6 grade Celsius, alături de un cer cu soare. Vânturi vin din zona de sud-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima nopții este de -3 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI