ANM a emis o nouă prognoză meteo. Cum va fi vremea de pe 20 ianuarie, până pe 3 februarie

ANM a emis o nouă prognoză meteo. Cum va fi vremea de pe 20 ianuarie, până pe 3 februarie
Prognoza ANM pentru perioada dintre 20 ianuarie - 3 februarie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză pentru perioada cuprinsă între 20 ianuarie și 3 februarie. Cum se anunță vremea de săptămâna viitoare și care sunt maximele și minimele în Capitală?

Prognoză ANM pentru 20 ianuarie – 3 februarie

Meteorologii de la ANM au emis o nouă prognoză pentru perioada cuprinsă între 20 ianuarie – 3 februarie. Conform specialitștilor, vremea va urma să se încălzează în următoarele zile în majoritatea regiunilor țării. Începând cu săptămâna viitoare, mercurul va scădea la jumătate în termometre, iar probabilitatea apariției precipitațiilor va crește în special din ziua de 25 ianuarie. În Banat, media maximelor va fi de 2-3 grade Celsius, iar din 22 ianuarie și până în 29 ianuarie maximele sunt în creștere, în medie de 8-10 grade Celsius.

În Crișana, media regională este de 2-4 grade Celsius, iar după data de 22 ianuarie se estimează o creștere spre valorile normale, 9-11 grade Celsius. Probabilitatea de precipitații va fi redusă până în data de 25 ianuarie. La munte, perioada cu cele mai ridicate temperaturi este între 25 și 30 ianuarie, moment în care maxima va indica între 3 și 5 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi între -5 și -2 grade Celsius. În prima săptămână, vor fi precipitații slabe cantitativ, pe suprafețe mici.

Prognoza meteo ANM pentru 20 ianuarie - 3 februarie
Prognoza meteo ANM pentru 20 ianuarie – 3 februarie

Vremea în București

Luni – 20 ianuarie
Maxima pentru 20 ianuarie este de 5 grade Celsius, alături de un cer cu soare. Vânturi vin din zona de vest a României cu 11 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima nopții indică doar -6 grade Celsius, alături de un cer înnorat. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Marți – 21 ianuarie
Maxima pentru luni este de 4 grade Celsius, alături de un cer cu puțin soare la amiază. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima este de doar -4 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Miercuri – 22 ianuarie
Maxima zilei de miercuri este de 7 grade Celsius, alături de un cer cu soare. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 15 km/h și cu rafale de 24 de km/h. Minima zilei este de -4 grade Celsius, alături de un cer cu câțiva nori. Vânturi vin din partea de sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Joi – 23 ianuarie
Maxima de pe timpul zilei este de 6 grade Celsius, alături de un cer cu mai mulți nori. Vânturi vin din zona de sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima nopții este de doar -6 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din zona de est-sud-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vineri – 24 ianuarie
Maxima este de 6 grade Celsius, alături de un cer cu soare. Vânturi vin din zona de sud-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima nopții este de -3 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Sâmbătă – 25 ianuarie
Maxima zilei este de 8 grade Celsius. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 13 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Minima nopții este de 0 grade Celsius, alături de un cer înnorat. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 7 km/h. și cu rafale de 13 km/h.

Duminică – 26 ianuarie
Maxima zilei este de 10 grade Celsius, alături de un cer cu nori. Vânturi vin din zona de vest au 11 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Minima nopții este de doar 1 grad Celsius, alături de vânturi din partea de nord-vest cu 2 km/h și cu rafale de 7 km/h.

Luni – 27 ianuarie
Maxima zilei este de 8 grade Celsius, alături de un cer noros. Vânturi vin din zona de nord a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 20 de km/. Minima serii este de doar 3 grade Celsius alături de vânturi din partea de nord-nord-est cu 4 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Marți – 28 ianuarie
Maxima zilei de marți este de 10 grade Celsius, alături de un cer plin de soare. Vânturi vin din partea de vest cu 6 km/h și cu rafale de 18 km/h. Minima va fi de doar 2 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din zona de vest a României cu 7 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Miercuri – 29 ianuarie
Maxima zilei de miercuri este de 11 grade Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin din zona de vest a României cu 2 grade Celsius și cu rafale de 32 de km/h. Minima zilei este de doar 2 grade Celsius, alături de un cer cu nori. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 24 de km/h.

Joi – 30 ianuarie
Maxima zilei este de 10 grade Celsius, alături de un cer însorit. Vânturi vin din zona de sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima este de doar 1 grad Celsius cu posibilitatea precipitațiilor. Vânturi vin din zona de sud-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 28 de km/h.

Vineri – 31 ianuarie
Maxima zilei este de 8 grade Celsius, vânturi vin din zona de vest a României cu 9 km/h și cu rafale de 32 de km/h. Noaptea vom avea minima de 0 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din zona de est-nord-est cu 17 km/h și cu rafale de 41 de km/h.

Sâmbătă – 1 februarie
Maxima este de 8 grade Celsius, alături de un cer înnorat și cu ploi la amiază. Vânturi vin din zona de nord-est cu 26 de km/h și cu rafale de 56 de km/h. Minima serii este de 0 grade Celsius. Vânturi vin din zona de nord-est cu 33 de km/h și curafale de 65 de km/h.

Duminică – 2 februarie
Maxima zilei este de 8 grade Celsius, alături de perioade de ploaie. Vânturi vin din zona de nord-est cu 33 de km/h și cu rafale de 68 de km/h. Minima va avea doar 0 grade Celsius, alături de ploaie pe tot parcursul serii. Vânturi vin din partea de nord-est cu 18 km/h și cu rafale de 56 de km/h.

Luni – 3 februarie
Maxima zilei este de 3 garde Celsius, alături de un cer însorit. Vânturi vin zona de vest-sud-vest cu 11 km/h și cu rafale de 26 de km/h. Minima nopții este de doar -6 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 13 km/h și cu rafale de 24 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI