Prognoza ANM pentru joi, 16 ianuarie. Temperaturile maxime ar putea ajunge la 10 grade Celsius

Prognoza ANM pentru joi, 16 ianuarie. Temperaturile maxime ar putea ajunge la 10 grade Celsius
Prognoza ANM pentru joi, 16 ianuarie

Specialiștii de la ANM au informat cum va fi vremea joi, 16 ianuarie 2020. Regimul termic va rămâne destul de ridicat pentru această perioadă. Temperaturile maxime ar putea ajunge chiar și la 10 grade Celsius în unele regiuni. Precipitațiile vor fi slabe cantitativ, iar probabilitatea mai mare de apariție va fi după data de 21 ianuarie.

Prognoza ANM pentru joi, 16 ianuarie 2020

Experții de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au informat că joi, 16 ianuarie 2020, regimul termic va rămâne destul de ridicat pentru această perioadă, cu maxime care ar putea ajunge și la 10 grade Celsius în unele regiuni. Potrivit specialiștilor meteo, precipitațiile vor fi slabe cantitativ și vor avea o probabilitate mai mare de apariție după data de 21 ianuarie.

Prognoza meteo București

Conform accuweather.com, ceața va fi laitmotivul zilei de joi, 16 ianuarie, în Capitală. ,Termometrele vor arăta 6 grade Celsius în prima parte a zilei, temperatură ce se va simți cu un grad mai mult. Cerul va fi acoperit de nori joși și ceață. Vântul va sufla slab, cu o putere de 4 kilometri pe oră, în rafale ajungând la 6 kilometri pe oră. Precipitațiile nu își vor face apariția.

Prognoza ANM pentru joi, 16 ianuarie. Temperaturile maxime ar putea ajunge la 10 grade Celsius
Foto: accuweather.com

A doua parte a zilei va aduce în termometre -2 grade Celsius, temperatură ce se va simți cu un grad mai puțin. Cerul va fi acoperit de nori joși, în timp ce vântul va sufla cu o intensitate de 6 kilometri pe oră, în rafale ajungând la 7 kilometri pe oră.

Prognoza meteo la munte

Valorile termice, îndeosebi cele diurne, vor fi mai ridicate decât în intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, unde pe arii restrânse vor fi precipitații în special sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la altitudini mari, unde va spulbera temporar zăpada. Izolat vor fi condiții de polei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI