Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea în ziua alegerilor locale 2020

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminică, când în România sunt organizate alegeri locale. Milioane de români sunt așteptați la urne, să-și aleagă primarii și membrii consiliilor locale.

Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul în ziua alegerilor locale 2020

Potrivit estimărilor ANM, vremea începe să se răcească ușor. Sâmbătă, temperaturile încep să scadă și încep să-și facă apariția și ploile. Sâmbătă, va ploua, local, în nord-vest, centru şi nord, şi pe spaţii mai restrânse în rest.

Vor fi şi averse, posibil însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă mai pot fi, izolat, însemnate. Contonuă să se răcească, mai ales în vest, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 19 grade la Baia Mare şi Miercurea Ciuc şi 27 de grade, frecvent, în est, chiar 28 la Iaşi.

Vremea va fi frumoasa de alegerile locale 2020
Vremea va fi frumoasa de alegerile locale 2020

În centrul și nordul țării este posibil să se înregistreze ploi

În plus, vântul va avea intensificări, în toate regiunile. În vestul, centrul și nordul țării, vor fi înnorări și, local, averse și descărcări electrice, iar în restul teritoriului înnorările vor fi temporare și astfel de fenomeme se vor semnala pe arii restrânse.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14…15 grade în nord-vest și 24…25 de grade în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 17 grade, ușor mai scăzute, spre 2…3 grade, în estul Transilvaniei.

Cum va fi vremea în București

Se răceşte uşor şi în Bucureşti, astfel că sâmbătă la amiază vor fi în jur de 25 de grade, iar noaptea minimele nu vor depăși 12 grade Celsdius. Cerul va avea înnorări şi vor fi condiţii ca trecător să plouă.

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat că vremea schimbă foaia începând de duminică, de când se va face frig. Astfel, potrivit prognozei ANM, temperaturile nu vor mai depăși 24 de grade Celsius la amiază.

Cum va fi vremea de alegerile locale 2020

Astfel, cei ce vor merge la vot în ziua de duminică, 27 septembrie, vor avea parte de o zi fumoasă, nici caldă, dar nici prea friguroasă, numai bună de pus ștampila pe candidatul preferat.

Alegerile locale 2020 vor fi organizate duminică, 27 septembrie. Cum multe dintre secţiile de votare sunt organizate în şcoli, Ministerul Educaţiei a anunţat că elevii vor studia online timp de trei zile. Este vorba despre vinerea de dinaintea alegerilor şi de luni şi marţi, zilele de după alegeri, astfel că elevii se pot bucura de acesye zile frumoase anunțate de meteorologii Administrației Naționale de Meteorlogie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI