25 sept. 2020 | 12:21

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea în ziua alegerilor locale 2020

Vremea Meteo
Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea în ziua alegerilor locale 2020
Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminică, când în România sunt organizate alegeri locale. Milioane de români sunt așteptați la urne, să-și aleagă primarii și membrii consiliilor locale.

Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul în ziua alegerilor locale 2020

Potrivit estimărilor ANM, vremea începe să se răcească ușor. Sâmbătă, temperaturile încep să scadă și încep să-și facă apariția și ploile. Sâmbătă, va ploua, local, în nord-vest, centru şi nord, şi pe spaţii mai restrânse în rest.

Vor fi şi averse, posibil însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă mai pot fi, izolat, însemnate. Contonuă să se răcească, mai ales în vest, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 19 grade la Baia Mare şi Miercurea Ciuc şi 27 de grade, frecvent, în est, chiar 28 la Iaşi.

Vremea va fi frumoasa de alegerile locale 2020

Vremea va fi frumoasa de alegerile locale 2020

În centrul și nordul țării este posibil să se înregistreze ploi

În plus, vântul va avea intensificări, în toate regiunile. În vestul, centrul și nordul țării, vor fi înnorări și, local, averse și descărcări electrice, iar în restul teritoriului înnorările vor fi temporare și astfel de fenomeme se vor semnala pe arii restrânse.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14…15 grade în nord-vest și 24…25 de grade în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 17 grade, ușor mai scăzute, spre 2…3 grade, în estul Transilvaniei.

Cum va fi vremea în București

Se răceşte uşor şi în Bucureşti, astfel că sâmbătă la amiază vor fi în jur de 25 de grade, iar noaptea minimele nu vor depăși 12 grade Celsdius. Cerul va avea înnorări şi vor fi condiţii ca trecător să plouă.

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat că vremea schimbă foaia începând de duminică, de când se va face frig. Astfel, potrivit prognozei ANM, temperaturile nu vor mai depăși 24 de grade Celsius la amiază.

Cum va fi vremea de alegerile locale 2020

Astfel, cei ce vor merge la vot în ziua de duminică, 27 septembrie, vor avea parte de o zi fumoasă, nici caldă, dar nici prea friguroasă, numai bună de pus ștampila pe candidatul preferat.

Alegerile locale 2020 vor fi organizate duminică, 27 septembrie. Cum multe dintre secţiile de votare sunt organizate în şcoli, Ministerul Educaţiei a anunţat că elevii vor studia online timp de trei zile. Este vorba despre vinerea de dinaintea alegerilor şi de luni şi marţi, zilele de după alegeri, astfel că elevii se pot bucura de acesye zile frumoase anunțate de meteorologii Administrației Naționale de Meteorlogie.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro