Prognoza ANM pentru 23 septembrie 2020. A doua zi de toamnă călduroasă

Prognoza ANM pentru 23 septembrie 2020. A doua zi de toamnă călduroasă
Prognoza ANM pentru 23 septembrie 2020. A doua zi de toamnă călduroasă

ANM a dat publicității prognoza meteo pentru a doua zi oficială de toamnă, astăzi 23 septembrie 2020. Pentru perioada în care ne aflăm temperaturile vor fi mai ridicate, dar și de precipitiații în anumite zone din țară. Cu alte cuvinte, vremea va fi frumoasă.

Prognoza ANM pentru 23 septembrie 2020

ANM a emis azi comunicatul privind prognoza meteo și ne spune că vremea va fi caldă pentru această perioadă. Astăzi vom avea parte de cer variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice și sud- vestice. În zona de sud-vest, spre seară și în cursul nopții, local, se vor semnala averse și descărcări electrice.

Prognoza ANM pentru 23 septembrie 2020. A doua zi de toamnă călduroasă
Vremea ANM anunță temperaturi ridicate pentru perioada din an

ANM mai anunță pentru astăzi că vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări ziua la munte, în sud-vest și nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea izolat vor fi condiții de ceață.

A doua zi de toamnă călduroasă

În București, tot astăzi, vreme caldă pentru perioada din an în care ne aflăm. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jur valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 13-15 grade.

Vremea în BANAT

Vremea va fi caldă până în data de 25 septembrie, cu temperaturi maxime ce se vor situa, în medie, în jurul a 28 de grade. Ulterior se va răci, astfel că media regională a valorilor maxime va scădea la 19…20 de grade în zilele de 28 și 29 septembrie.

Vremea în CRIŞANA

Până în 25 septembrie vremea va fi caldă, cu maxime termice ce se vor situa, în medie, în jurul a 28 de grade, însă, în intervalul 26–29 septembrie se va răci semnificativ, astfel încât media maximelor va fi de 18-20 de grade. Probabilitatea pentru cantități de apă mai însemnate va fi mai ridicată în perioada 25-28 septembrie.

Vremea în TRANSILVANIA

Până în 25 septembrie, media regională a valorilor maxime va fi de 24-26 de grade, caracterizând o vreme caldă pentru această perioadă. Ulterior se va răci, chiar accentuat în perioada 28 – 30 septembrie, când media temperaturilor maxime va fi de 17-18 grade. Pentru a doua jumătate a intervalului sunt prognozate medii ale temperaturilor minime de 6-8 grade. În intervalul 25 – 28 septembrie vor fi ploi pe arii extinse. Probabilitatea pentru cantități de apă mai însemnate va fi ridicată.

Vremea în MARAMUREŞ

Până în 25 septembrie, media regională a valorilor maxime va fi de 24-26 de grade. Perioada va fi caracterizată de o vreme caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie. Ulterior se va răci, chiar accentuat în perioada 28 – 30 septembrie. Media temperaturilor maxime va fi de 17-18 grade.

Vremea în MOLDOVA

Vremea va fi caldă până în jurul datei de 26 septembrie, chiar călduroasă în sudul regiunii. Mdie regională a valorilor maximeva fi  cuprinsă între 26 și 29 de grade. După această dată este prognozată o răcire semnificativă. La finalul lunii septembrie, se vor atinge maxime în jur de 18 grade.

Prognoza ANM pentru 23 septembrie 2020. A doua zi de toamnă călduroasă
Vremea Progonoza ANM pentru ultima jumătate a lunii septembrie

Vremea în DOBROGEA

În prima jumătate a intervalului, valorile termice diune se vor situa peste mediile multianuale. În primele 3 zile, media temperaturilor maxime va fi de 24 de grade, iar în intervalul 24–27 septembrie, se vor atinge valori în jur de 26 de grade. Răcirea se va resimți și la nivelul acestei regiuni spre finalul lunii septembrie.

Vremea în MUNTENIA

În prima jumătate a intervalului, vremea va fi caldă, local călduroasă în timpul după-amiezelor în zona de câmpie. În primele 3 zile, media temperaturilor maxime va fi de 26-28 de grade. În intervalul 24–26 septembrie, se vor atinge valori de 29-30 de grade. Începând cu 27 septembrie se va răci accentuat, astfel media maximelor va scădea la 20-22 de grade.

Vremea în OLTENIA

Vremea va fi caldă până în data de 25 septembrie, local călduroasă în sudul regiunii. Temperaturile maxime se vor situa, în medie, între 26 și 29 de grade. Ulterior se va răci, astfel că media regională a valorilor maxime va scădea la 20 de grade în perioada 28 – 30 septembrie.

Vremea LA MUNTE

În perioada 21-26 septembrie valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Maxime la nivelul zonei vor fi între 16 și 18 grade și minime tot mai ridicate, ce se vor apropia de 10 grade. Vremea se va răci după acest interval, iar pentru finalul lunii sunt prognozate maxime, în medie de 10 grade și minime de 2-4 grade.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI