Profetul care a vizitat Bucovina pentru a vedea viitorul: ”Naţiunea română va ajunge în fruntea statelor de pe glob”

Profetul care a vizitat Bucovina pentru a vedea viitorul: ”Naţiunea română va ajunge în fruntea statelor de pe glob”
România o să se schimbe total. Ce profeție o să îi uimească pe mulți

Mulți profeți recunoscuți au vorbit despre lucruri care s-au îndeplinit sau care urmează să schimbe lumea pentru totdeauna. ‘Nostradamus’ din India, profesorul Gupta Swami’, este de părere că salvarea oamenilor o să vină din Bucovina.

România o să se schimbe pentru totdeauna. Ce profeție a fost făcută

Gupta Swami este celebru peste hotare. Clarvăzător și prezicător, profesorul a făcut profeții cu privirile la unele dintre cele mai importante evenimente, printre care execuția cuplului Ceaușescu, atentatul terorist din Indonezia, dar și căderea lui Gorbaciov.

Acesta ar fi fost alungat din țară după ce Elena Ceaușescu nu a fost mulțumită de prezicerile făcute de el în 1983, potrivit știridinbucovina.ro. De asemenea, Gupta Swami a mărturisit, după ce a vizitat Bucovina, că poporul român o să aibă parte de un conducător, iar viitorul o să fie unul strălucit.

„Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început.

Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare…

Şi acum, în urma vizitei mele, trebuie să recunosc că acesta are multe circumstanţe favorabile.

Spun aceasta după ce, de curând, am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, care sunt în mod genial concretizaţi în incomparabilele opere de artă care sunt mănăstirile Moldovei.”, a transmis Gupta Swami.

„El va opri ca prin miracol prăbușirea națiunii române”

Gupta Swami a prezis că un om de o mare credină în Dumnezeu o să se ridice. Acesta ar urma să salveze națiunea română de la prăbușire. Mai mult, țara noastră o să înflorească din punct de vedere economic și o să își extindă teritoriul cu ajutorul său.

„Din Bucovina se va ridica un om plin de o mare credinţă în Dumnezeu şi bun, care va fi tare ca o stâncă. Totodată, el va fi o mână de fier, un om foarte înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată.

El va opri ca prin miracol prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa ca să ajungă în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge astfel cu ajutorul lui, în scurt timp, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică.

El va opri ca prin miracol prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa ca să ajungă în fruntea statelor de pe glob.”, a prezis profesorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI