19 apr. 2020 | 13:18

Indianul care a trecut la creștinism. Ce a prezis despre România

Monden
Indianul care a trecut la creștinism. Ce a prezis despre România
Indianul care a trecut la creștinism. Ce a prezis despre România

Indianul care a trecut la creştinism după ce a avut o vedenie în care i s-a arătat Iisus Hristos, Sundar Singh, vorbeşte în cartea sa despre „vremurile din urmă” şi spune despre ţara noastră pare să aibă o misiune specială.

Indianul care a trecut la creștinism. Ce a prezis despre România

Sundar Singh, un fost înţelept şi iluminat indian, născut în 1889 în India, oraşul Rampur, regiunea Punjab, a devenit un nume cunoscut atât în Orient, cât şi în Occident. Acesta a predicat creştinismul, fiind considerat sfânt, în Ceylon, America, Birmania, Japonia, China, Europa şi Australia. Indianul a străbătut din nou Tibetul, propovăduind religia creştină, până în 1929, an când se considera că Sundar Singh a dispărut fără urmă. Dispariţia a avut loc în Himalaya, dar alţii susţin că nu a mai fost văzut din anul 1933. Indianul a scris o carte numită „Profeţiile lui Sundar Singh„.

Indianul scria că ţara noastră are o misiune Dumnezeiască

Eu ştiu că România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală ce o va face să se înfăţişeze ca un veritabil model demn de urmat întregii umanităţi. Este necesar să fac această mărturisire-profeţie în faţa popoarelor întregii lumi, creştine sau de alte religii, fiindcă toate semnele marchează schimbările spirituale uluitoare ce vor avea loc în curând.

Spusele mele nu trebuie să vă determine să mă consideraţi un fanatic simpatizant al românilor ce îşi imaginează himerice plăsmuiri, căci cea care mi-a inspirat, fără putinţă de tăgadă, aceste profeţii este Prea sfânta Născătoare a lui Iisus, şi reamintesc din nou că, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Domnului şi apoi marile puteri cereşti, la toate acestea mai adăugându-se şi majoritatea sfinţilor din cer.

Indianul care a trecut la creștinism. Ce a prezis despre România

Indianul care a trecut la creștinism. Ce a prezis despre România

Sundar Singh a făcut voia lui Dumnezeu prin scrierile sale

Acum, când fac cunoscute aceste profeţii, dacă aş fi român de origine, probabil că aş putea fi învinuit de părtinire naţională, iar dacă aş fi european din comunitatea latină, ar fi fără îndoială unele motive să fiu judecat într-un fel omenesc, cu patimă omenească; însă deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Hristos şi ferm stabilit în credinţa creştină pot vorbi cu toată uşurinţa, încredinţându-vă că acum nu fac altceva decât să exprim voia lui Dumnezeu.

În anii care vor veni şi lunile ce vor veni, în ţara trăirii voastre (România), scoarţa pământului va lua foc, clima va suferi unele schimbări, cutremure simţitoare vor distruge multe dintre clădirile existente, uragane şi vânturi puternice, terestre şi maritime, vor nimici îndrăzneala oamenilor bazaţi numai pe aşa-zisa putere a ştiinţei.

Pământul va cunoaşte cele mai cumplite boli

Ingeniozitatea omenească pusă în slujba răului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime şi pământul va cunoaşte cele mai cumplite boli ce vor apărea pentru a fi nimicită existenţa oamenilor răi sau perverşi.

În acele timpuri de mari schimbări, în alte locuri de pe pământ un sfert din omenire va dispărea fulgerător, iar după aceasta, la a doua încercare, din cei rămaşi în viaţă şi îngroziţi se vor suprima încă aproape un sfert, (unii vorbesc aici că metoda prin care omenirea va fi decimată este acel Codex Alimentarius despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă) restul se vor orienta trup şi suflet către Dumnezeu – de la cel aflat la sânul mamei şi până la cel mai îndârjit tiran ce păşeşte pe scoarţa pământului.

Veţi şti că acele vremuri sunt aproape atunci când Anglia îşi va pierde puterea, iar Franţa va fi asimilată de popoarele din jur. Treptat puterile statale vor dispărea, ca în locul acestora să apară o nouă putere denumită Federaţia Statelor Pământene cu un singur preşedinte, o singură monedă, un singur consiliu de conducere şi o singură armată, aeropurtată, folosită doar pentru apărare sau pază internă, soldaţii săi având menirea de a păstra ordinea în acele zone.

Bosforul şi Dardanele se vor scufunda

În acea perioadă, Rusia va deveni una dintre cele mai creştine ţări de pe suprafaţa pământului, Bosforul şi Dardanele se vor scufunda, dispărând complet de pe suprafaţa globului, de asemenea, o mulţime de insule vor dispărea, fiind nimicite de cutremure, scoarţa pământului fiind zdruncinată de o mulţime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor.

Toate acestea şi multe altele, deşi poate acum necrezute de unii oameni, mai târziu se vor întâmpla din voia lui Dumnezeu. Vor face excepţie de la pedeapsa focului nimicitor şi a măcelului ce se va desfăşura pe aproape întreg globul pământesc, România şi locuri le supranumite sfinte din Palestina.

Netrecută prin sabie va rămâne de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenţă, atât de pregnant urmărită, se va reduce la zero.

Bucureştiul va deveni noul Ierusalim

România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ”NOU CANAAN”, iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc. Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 km în diametru şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil „NOU IERUSALIM” pământesc.

În cele din urmă toţi duşmanii României vor îngenunchia la hotarele acestei ţări şi plini de umilinţă vor recunoaşte misiunea ei spirituală ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veţi vedea cu toţii, căci va fi un semn ceresc, fiindcă în timpul războaielor viitoare focul şi distrugerile o vor înconjura, dar ea va rămâne neatinsă, întocmai ca o paradisiacă oază verde, în mijlocul înspăimântătorului deşert nimicitor produs de iscusinţa omului pusă în slujba răului, de care se vor folosi inteligenţele satanice în ultima încleştare la care deocamdată oamenii nici nu se aşteaptă„, scrie Sundar Singh în cartea sa.

PlaySport
Se face manelistă! Cariera pe care vrea s-o urmeze Larisa după ce a plecat de la Pescobar: Ce plan de viitor are
Ego.ro
ULUITOR Cum arăta Larisa lui Pescobar înainte de operațiile estetice. IMAGINI BOMBĂ
Digi24
Caz șocant la Galați: patru elevi de liceu s-au filmat făcând sex cu o colegă și au răspândit clipul în școli și pe rețele sociale
Cancan.ro
BOMBĂ în showbiz! De ce ar fi divorțat, de fapt, Pepe. Camerele de la grădi ar fi probat infidelitatea!
GSP.ro
Prezentatoarea-fotomodel de la Prima TV, declarații șoc despre Ion Țiriac: „Mi-ar plăcea să fiu în pantofii lui de lux”
Stirile PROTV
Anunț-șoc la Buckingham! Vestea de care se temeau toți
Romania TV
Theo Rose a anunțat despărțirea. Nimeni nu se aștepta la asta: N-aș putea să învinuiesc pe cineva!
Capital.ro
Decizie pentru cei care nu locuiesc la ADRESA DIN BULETIN. Este obligatoriu până pe 5 APRILIE
EVZ.ro
Kate Middleton are cancer. Anunțul a fost făcut chiar de prințesă
Adevarul
Oamenii de știință au descoperit că Viagra prelungește viața bărbaților
BZI.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Spynews.ro
Radu Ayan, băiețelul de 2 ani dispărut în Botoșani, a fost externat! Micuțul și părinții lui au făcut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO
Libertatea.ro
Oficial: 40 de morți la Moscova, după atacul cu mitraliere de la concert. Ce se întâmplă acum
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Suma uriașă pusă pe masă de Antena 1 pentru a-și aduce vedetele înapoi. Dan Negru, Bendeac, Scarlătescu, Bontea și Dumitrescu, la un pas să se întoarcă
Redactia.ro
FOTO S-a întors roata! Wozniacki, acuzată că trișează, după ce a atacat-o pe Halep
Digisport.ro
Ileana Stana Ionescu și soțul său, Andrei Ionescu, adevărul despre pensia pe care o primesc: „Noi, actorii mai vechi...”
Click.ro
Boala misterioasă fără leac care te face captiv în propriul tău corp. Aproape toți cei afectați sunt urmașii aceleiași persoane
Digi24
Totul începe cu un joc sexual. Ce a pățit o femeie din Capitală care s-a dus acasă cu un bărbat cunoscut pe net
Digi24
Fenomen astronomic unic. Când și cum poate fi văzut
EVZ.ro
Neatza cu Răzvan și Dani. Ioniță și Viorica de la Clejani, cadou fabulos din partea lui Johnny Depp: ”Marele actor mi-a făcut...” / VIDEO
Spynews
Schimbare spectaculoasă de look pentru Gabriela Prisăcariu! Cum arată soția lui Dani Oțil
BZI.ro
E interzis pentru chiriași și proprietarii de apartamente! Lege pentru românii care stau la bloc
Capital.ro
Data la care vor primi românii pensia în luna aprilie. Anunțul ministrul Muncii: "Poșta Română trebuie să-și respecte convenția"
Antena 3
Delia a ajuns la o clinică privată, pe perfuzii! Fanii s-au îngrijorat când au văzut imaginea postată de artistă
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
PLATA pensiilor din APRILIE, în PERICOL! Ministrul Muncii dă VESTEA
Mediaflux
Radu Ayan, băiețelul de 2 ani dispărut în Botoșani, a fost externat! Micuțul și părinții lui au făcut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO
Spynews.ro
Rugăciunea pe care să o rostești în fiecare seară din postul Paștelui: atrage norocul în casă
Realitatea.net
Mario Fresh a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv cele cu Alexia Eram. Anunțul său: „Un capitol frumos se termină aici”
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro