Profeția șocantă a Bisericii Catolice: vor urma 3 zile de întuneric. Ce se va întâmpla dacă privești cerul

Profeția șocantă a Bisericii Catolice: vor urma 3 zile de întuneric. Ce se va întâmpla dacă privești cerul
Profeția șocantă a Bisericii Catolice vor urma 3 zile de întuneric. Ce se va întâmpla dacă privești cerul

De-a lungul secolelor, încă din creștinismul timpuriu, a existat profeția Armagedon-ului omenirii. Fanaticii și adepții teoriilor conspirației s-au aplecat asupra scrierilor în care era prevestit un astfel de cataclism. Fanaticii vorbesc de mesaje ascunse în Biblie, conspiraționiștii le văd în toate evenimentele din ultimii ani. Iar creștinii le văd în mesajele profetice ale unor sfinți și propovătuitori ai mesajului Divin.

Profeția celor trei zile de întuneric

Profeția celor trei zile de întuneric se referă la o profeție catolică de pedepsire și apoi speranță. Are multe similitudini cu celebrele evenimente, descrise în Biblie, din Egipt, ce au dus la eliberarea evreilor și drumul lor prin deșert.

Lumea noastră, fiind dată peste cap, de pandemia Covid-19, ne aduce în minte această profeție a celor trei zile ale întunericului. Cum nu poate fi evident că lumea noastră este în haos și în pericol de anarhie? Oamenii se întreabă din ce în ce mai mult despre profețiile celor trei zile de întuneric. Pentru prima dată s-a vorbit despre Profeția celor Trei Zile de Întuneric prin anii 1790 , când Anna Maria Taigi a vorbit prima dată de o astfel de profeție.

”Va veni peste tot pământul un întuneric intens care va dura trei zile și trei nopți. Nu se va vedea nimic, iar aerul va fi încărcat de o ciumă care îi va lovi, în principal, dar nu numai, pe dușmanii religiei. În acest întuneric va fi imposibil să folosiți orice lumina artificială, cu excepția lumânărilor binecuvântate.”, suna Profeția dată de Taigi.

Un al doilea moment important, cel puțin pentru fanaticii credincioși, a fost Profeția dată de Marie-Julie Jahenny. Marie-Julie a purtat asupra sa, toată viața, stigamtul lui Hristos, de aici și credința unora în Profeția spusă de aceasta.

Conform acesteia, vor veni trei zile în care se vor asmuți asupra Parisului, și ulterior, asupra tuturora, adevărate nenorociri, pedepse ale Lui Dumnezeu asupra păcătoșilor. Biserica Catolică a acceptat unele dintre aceste profeții. Conform acestora, aceste trei zile ar veni între 21 și 24 decembrie.

Păcăleală ca în 2014, sau are o explicație științifică

Conform specialiștilor nu există niciun adevăr în ceea ce se vehiculează pe rețelele de socializare. Nu ar exista niciun pericol ca Pământul să fie sub trei zile de întuneric în decembrie.

Departamentul de Afaceri Astronomice din Ministerul Awqaf și Afaceri Religioase a declarat: ”Pământul nu va asista la trei zile negre în decembrie, reprezintă un zvon și o știre nefondată care nu a fost dovedită în mod științific.

În 2014 a mai exsistat un asemenea moment. Atunci știrile au circulat pe social media atribuite Agenției Americane de Cercetare Spațială, NASA, spunând că lumea va asista la trei zile de întuneric pe 21, 22 și 23 decembrie din cauza unei furtuni solare care va provoca întuneric complet pe planeta într-o perioadă de trei zile. Nici atunci, dar nici acum, aceste zvonuri nu se dovedesc a fi reale. Cât despre cei care încă mai cred în Profeția celor trei zile negre, rămâne să vedem ce se va întâmpla și anul acesta, în perioada 21 -24 decembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI