Profeţia părintelui Alexandru pentru România: ”Deasupra Bucureştiului va flutura drapelul sfârtecat, iar poporul se va răscula”

Profeția părintelui Alexandru, cunoscut drept ”călugăr misterios”, pentru România

Profețiile unui călugăr misterios, cel ce proorocește, vorbește oamenilor spre mângâiere și blândețe. În toată țara sunt numai patru exemplare dactilografiate după manuscrisul original al fratelui Alexandru, povestește o femeie, scoțând dintr-un dulap un vraf de coli ministeriale legate și prinse în coperți. Veronica Holhos, sau sora Veronica, susține că, prin anul 1985, a intrat în posesia unei copii a prorocirilor scrise de un misterios călugăr. „N-aș da cartea asta pentru o casă!”.

Profeția unui călugăr misterios pentru România. Părintelui Alexandru: Pământul va arde/ Cetatea Vaticanului va fi amenințată

Cel căruia i se spunea ”fratele Alexandru” a fost un mistic ortodox, despre care se știu prea puține. A stat în spatele gratiilor în timpul comunismului, iar după eliberare nu ar mai fi fost primit în rândul clerului. Ar fi continuat să slujească, acasă sau în locuințele oamenilor. El a muri în 1995, iar ultimii ani de viață și i-a petrecut la București, în garsoniera pusă la dispoziție de o credincioasă. Pe prima pagină a prorocirilor sale, el relatează că, în data de 1 iunie 1955, în timpul rugăciunii de dimineață, a fost răpit cu duhul.

În această stare, i s-ar fi arătat Sfântul Serafim de Sarov, care i-a transmis că are misiunea de a comunica un mesaj întregului neam omenesc. Cine ar fi îndrăznit să spună în acele vremuri că Rusia se va prăbuși ca putere și poporul rus se va elibera prin credință? Sau că deasupra Bucureștiului va flutura drapelul sfârtecat, iar poporul se va răscula?

„Va fi un cataclism care va zgudui America, apoi, după câteva luni, Europa va introduce moneda unica împărătească”, scrie călugărul. Aşa s-a şi întâmplat, căci la nici 4 luni după atentatele de la 11 septembrie 2001, euro a devenit moneda Uniunii Europene. Toate aceste semne premerg, după fratele Alexandru, o catastrofă planetară:

“În curând, pământul va arde, punându-se în joc cele mai nimicitoare arme din istoria omenirii, iar un sfert din omenire va muri(…). Turcia va pieri în cea mai mare parte, Spania de asemenea, iar multe dintre insulele de pe glob vor fi căutate în zadar. Cetatea Vaticanului va fi ameninţată, dar nu atacată. Palestina va fi prădată, dar nu de război”, scrie el.

România va interzice pe teritoriul său vrăjitoria, fumatul și beția 

După ce haosul se va fi terminat, o federație a statelor lumii, după mai multe încercări de a-și găsi un sediu, se va instala în România. Liderul acesteia ar urma să fie un om „credincios, cu respect, corect, muncitor, smerit, blând, bun și înțelegător”.

„La mica distanţă de Bucureşti, “din dărâmăturile trecutului” (Târgovişte) se va înălţa prima capitală a lumii unite, iar centrul ei administrativ şi spiritual se va numi “Noul Ierusalim. România va interzice, pe teritoriul său, vrăjitoria, fumatul şi beţia. Cei care înjură de cele sfinte vor fi pedepsiţi prin lege, iar duminicile şi zilele de sărbătoare vor fi riguros respectate”, mai vede acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI