Profeția lui Nostradamus despre posibilul război Rusia – Ucraina. Legătura tulburătoare cu România

de: Anca Lupescu
27 01. 2022

Clarvăzătorul bulgar, cunoscut sub numele de „Nostradamus din Balcani”, a lăsat indicii cu privire la ceea ce urmează să se întâmple. Baba Vanga care a prezis corect Brexit, 9/11, ascensiunea ISIS și a făcut, de asemenea, o predicție înfricoșătoare despre Rusia. Baba Vanga este renumită pentru previziunile sale, multe dintre ele împlinindu-se cu o similitudine stranie.

Ce a prezis Baba Vanga

Clarvăzătoarea bulgară, cunoscută ca „Nostradamus din Balcani”, a prezis multe dezastre naturale și războaie globale înainte ca acestea să se întâmple.

Și, în ciuda faptului că a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani, ea a lăsat câteva indicii cu privire la ceea ce ne putem aștepta de la anii următori.
S-a aflat că ea a prezis că Vladimir Putin și Rusia vor domina lumea. În 1979, în timpul unei întâlniri cu scriitorul Valentin Sidorov, Vanga a spus:

„Toate se vor dezgheța, ca și cum ar fi gheață, doar una va rămâne neatinsă – gloria lui Vladimir, gloria Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toate vor fi îndepărtate din calea ei și nu numai că va fi păstrată, dar devine și stăpânul lumii”.

Înainte de a muri, Vanga a prezis din nou un viitor glorios pentru Rusia. Potrivit clarvăzătoarei bulgare, Rusia va fi singura superputere a lumii.

Baba Vanga și Nostradamus, profeții teribile

Atât Baba Vanga, cât și Nostradamus au prezis mai multe conflicte majore în istoria omenirii,

Ea a făcut, de asemenea, o profeție înfricoșătoare despre utilizarea armelor nucleare și al treilea război mondial.

Orbită după ce a fost luată pe sus de o tornadă ciudată în copilărie, Baba Vanga – născută Vangelia Gushterova – credea că are capacitatea de a prevedea viitorul. Se pare că a făcut sute de predicții în cei 50 de ani de carieră.

A devenit celebră după ce a prezis cu exactitate scufundarea navei Kursk în 2000. Milioanele de adepți ai ei cred că avea abilități paranormale, inclusiv telepatie și capacitatea de a comunica cu extratereștrii.

De altfel,  în catrenul 26 din Centuria V se află o referire la România

„Din Rusia se apropie în masă  / Distrugătorul va ruina acel oraş  / Violentă distrugere, Romainie va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”.

Vlaicu Ionescu, traducător al profețiilor lui Nostradamus din România, spune că această referire poate fi înțeleasă greși. „Romainie” nu ar fi, de fapt, România.

Numeroasele sale predicții despre evenimentele mondiale și starea omenirii au devenit infame, inclusiv afirmațiile potrivit cărora ar fi prezis ascensiunea ISIS și căderea Turnurilor Gemene.

De atunci, specialiștii au calculat că 68% dintre profețiile ei s-au adeverit – puțin mai puțin decât cele 85% susținute de adepții ei.