Profeția înfiorătoare despre Marea Neagră. Va rezulta o explozie pe mare, în cer, apoi va arde în întregime

Profeția înfiorătoare despre Marea Neagră. Va rezulta o explozie pe mare, în cer, apoi va arde în întregime
Marea Neagră ar putea arde în întregime, în urma unei explozii

Un profet a lăsat în urma sa un scenariu extrem de sumbru despre Marea Neagră. Acesta a susținut că va rezulta o explozie pe mare, în cer, ulterior va arde în întregime. Cine a spus acest lucru și care sunt detaliile cunoscute?

Profesții despre Marea Neagră: scenariile sunt înfriorătoare

Veaceslav (Slava, Slavocica) Kraşeninnikov a adus mai multe profeții lumii, printre care se află și aceasta despre Marea Neagră. Acesta a susținut că Marea Neagră nu va mai exista. Concret, pe fundul mării sunt niște mircoorganisme care elimină hidrogen sulfurat, iar stratul de apă este foarte subțire.

Pentru că în atmosferă s-au acumulat deșeuri chimice cu capacitate de aprindere, va rezulta o explozie pe mare ce va fi până în cer. În final, marea va arde în întregime, mai indica acesta, arată vremuritulburi.com

Despre exploatarea masei uriașe de hidrogen sulfurat din adâncul Mării Negre s-a discutat și înainte de Revoluție. Chiar fostul dictator ar fi vrut să construiască o centrală care să folosească hidrogenul, dar Rusia nu a fost de acord, motiv pentru care planul a fost abandonat rapid.

„Probabil că ar reprezenta o sursă de energie extraordinară”

„Această comoară, dacă ar putea fi găsită o metodă de extracţie sau de prelucrare din mare a hidrogenului sulfurat, probabil că ar reprezenta o sursă de energie extraordinară”, spune Tania Zaharia, director adjunct Institutul de Cercetări Marine „Grigore Antipa”.

Specialiștii de la Centrul Național de Hidrogen din Râmnicu Vâlcea au realizat un sistem prin care hidrogenul sulfurat este transformat în energie.

„Am reuşit să obţinem energie, în fază experimentală. Avem mari speranţe că acest lucru se poate face şi la scară industrială. Hidrogenul sulfurat este un gaz, care este solubil în apă, dar care în contact cu aerul este inflamabil. Deci noi, practic, stăm pe o bombă”, susţine Mihai Culcer, şef de laborator.

Oceanele devin tot mai acide

Sub influența topirii ghețarilor, nivelul apelor oceanelor va continua să crească. ONU avertizează în continuare cetățenii cu privire la încălzirea globală. Mările au crescut deja cu 20 de centimetri din 1990 și ar putea crește în continuare cu aproximativ 50 de centimetri până în anul 2100.

„Din păcate, aceste transformări care țin de impactul schimbării climei asupra oceanului sunt printre cele ireversibile, pe scări de timp de sute și chiar mii de ani, dar evident că e o diferență între a avea un nivel de creștere a temperaturii medii globale cu 1,5 grade Celsius sau cu 2 grade Celsius. Creșterea ar putea fi dublă la 2 grade Celsius”, a explicat Roxana Bojariu, conform Digi 24.

Urmăriți Playtech.ro și pe