Profeția celui mai blamat om de pe planetă, Soros. Europa s-ar diviza în contextul pandemiei

Profeția celui mai blamat om de pe Planetă. Ce se va întâmpla cu Europa?

Miliardarul George Soros a avut o profeție care a uimit pe toată lumea. Este cel mai blamat om de pe Planetă, dar pare că acum unii oameni îi dau dreptate. De ce spune acesta că Europa se va diviza în contextul pandemiei?

George Soros, profeție despre Europa în contextul pademiei

George Soros vine cu avertizări pentru toată lumea. Acesta susține că Uniunea Europeană ar putea să se divizeze în contextul pandemiei de coronavirus. Acest lucru va fi posibil dacă blocul comunitar nu va emite obligațiile perpetue pentru ca statele membre cu probleme să fie ajutate, transmite Reuters, conform Agerpres.ro.

Miliardarul în vârstă de 89 de ani a subliniat că pagubele provoate de COVID-19 economiei vor persista „mai mult decât cred majoritatea oamenilor”, spunând că evoluția rapidă a virusului indică faptul că un vaccin eficient va fi greu de pus la punct. Soros a afirmat că ceea ce ar permite Uniunii Europene să supraviețuiască ar fi obligațiunile perpetue precum cele folosite de Marea Britanie pentru a finanța războaiele împotriva lui Napoleon.

George Soros, profeție despre Europa în contextul pandemiei
George Soros, profeție despre Europa în contextul pandemiei

„Dacă UE nu va putea lua în discuţie acest subiect, ar putea să nu supraviețuiască”

„Dacă UE nu va putea lua în discuţie acum acest subiect, ar putea să nu supravieţuiască provocărilor cu care se confruntă în prezent. Aceasta nu este o posibilitate teoretică, ar putea fi o realitate tragică”, a declarat George Soros. Miliardarul a menționat că UE trebuie să-și mențină ratingul AAA pentru a putea emite astfel de obligațiuni, nevoită fiind ulterior să aibă puterea de a strânge taxe pentru a putea acoperi costul acestora.

Soros sugerează astfel ca UE să autorizeze taxe în loc să le impună. „Relaxarea prevederilor privind ajutoarele de stat, care favorizează Germania, a fost una incorectă în ceea ce priveşte Italia, care era deja bolnavului Europei şi apoi a fost ţara cea mai grav lovită de COVID-19”, a spus sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI