Profeția apocaliptică a lui Arsenie Boca despre România: Rusia ne va invada. Cine va fi mântuit de Dumnezeu

de: Dumitrache Diana
08 03. 2022

Ceea ce urmează întrece orice imaginaţie. Arsenie Boca a făcut, de-a lungul vieţii sale, numeroase profeţii, însă cea de mai jos este una apocaliptică. Rostită în prezenţa unui martor, acesta a ţinut să o împărtăşească cu toţi ceilalţi români.

Previziunea sumbră a lui Arsenie Boca

Cel care a prezis că soţii Ceauşescu vor muri în zi de sărbătoare a făcut numeroase previziuni care s-au dovedit a fi, de-a lungul timpului, adevărate. Profeţia de mai jos a fost povestită de martorul Vasile Serbu şi este una apocaliptică.

Dohovnicul Arsenie Boca vorbea despre o “hidră cu răsuflarea otrăvitoare, o spurcăciune care va fi peste tot: la serviciu, în magazine, în politică”.

„S-a ouat de două ori, iar următoarea dată o să dispară de pe harta pământului, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate sunt acolo.

Va veni de la răsărit un om cu stea în frunte, dar aceasta va fi peste foarte mulţi ani şi nouă nu ne va fi dat să vedem. Prigoana va veni de la Apus, iar de la Răsărit se va ridica un popor fără cruce, dar creştinii cu inima curată vor fi mântuiţi”, este previziunea lui Arsenie Boca despre România și Rusia.

Părintele cunoscut în toată România spunea că aproape toţi oamenii îşi vor pierde speranţa în lupta finală care se apropie. Se pare că această profeţie a fost citită dintr-o carte adusă de la muntele Athos.

„În ea, ne-a spus părintele Arsenie, se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască.

Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul. Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică.

Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.”

Alte profeţii făcute de Părintele Arsenie Boca

“Sfântul Ardealului” este, cu siguranţă, unul dintre cele mai importanţi duhovnici ai României. Arsenie Boca a lăsat în urmă preziceri despre ţara noastră care încă îi cutremură pe credincioşi. Acesta a prezis, cu precizie, multe dintre evenimentele importante care au urmat după moartea sa.

“Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”.

Aceasta este una dintre cele mai celebre previziuni făcute de Părinte. Acesta a vorbit, la mijlocul anilor ’80, despre faptul că ţara se va confrunte cu o puternică emigraţie.

“Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!”, a mai prezis Arsenie Boca.

Citește și: Arsenie Boca: „România va fi ocupată de trei ţări