29 aug. 2023 | 20:50

Produsul de numai 2 lei de la Lidl pe care toți românii se vor ”bate” în această săptămână. Până când e valabilă oferta

Social
Produsul de numai 2 lei de la Lidl pe care toți românii se vor ”bate” în această săptămână. Până când e valabilă oferta

Playtech Știri îți prezintă produsul de doar 2 lei care face furori în magazinele Lidl din țara noastră. Reprezentanții lanțului german de retail au introdus noi oferte pentru consumatori. De regulă, astfel de reduceri sunt des aplicate în unitățile comerciale cu scopul de a atrage clienți.

Ofertă excepțională introdusă în magazinele Lidl

Poate fi vorba despre stocuri de produs ce se doresc a fi eliberate pentru a face loc pentru mărfuri noi sau despre valorificarea cererii reduse. Oricum ar fi, produsele ofertate apar și în catalogul online al Lidl. În acesta este prezentat un aliment de bază pe care românii se vor bate pentru a-l cumpăra cu doar 2 lei.

În unele perioade ale anului, cererea de produse tinde să scadă, deoarece consumatorii mai au alimente după achizițiile precedente. Pentru a menține ritmul vânzărilor, magazinele introduc oferte.

Oferirea de reduceri și promoții poate fi, de asemenea, o strategie de încurajare a afacerilor repetate. Oferind oferte atractive, magazinele pot atrage clienții să revină și să cumpere din nou din unitățile comerciale, crescând astfel loialitatea acestora și stimulând vânzările repetate.

În general, introducerea ofertelor reprezintă o abordare strategică pentru magazine pentru a elibera stocul, a valorifica cererea redusă, a încuraja afacerile repetate și, bineînțeles, a concura cu alți retaileri. Lidl România a introdus o ofertă foarte bună la un produs ce se va vinde cu doar 2 lei.

Produsul mult căutat de români, la preț de 2 lei

Reprezentanții Lidl urmează să scoată la vânzare un produs de bază în magazine, la preț redus. Este vorba despre făina albă Belbake. Reducerea de preț este de 29 la sută. Astfel, un kilogram de făină albă Belbake va costa doar 1,89 lei în loc de 2,69 lei, cât costa înainte de ofertă.

Făina albă Belbake prezintă codul 000, ce face referire la cea mai fină și mai ușoară făină. Aceasta poate fi folosită cu ușurință la prepararea de aluaturi pufoase pentru produsele de patiserie. Cozonacii cu cea mai delicioasă și pufoasă textură sunt preparați din făina care are pe pungă indicat codul 000.

Oferta la făina despre care am vorbit va fi introdusă la începutul săptămânii viitoare, mai exact luni, 4 septembrie. Tot atunci vor fi expuse la vânzare și alte produse alimentare, dintre care amintim, de exemplu, cârnații cabanos Pikok. Aceștia vor avea preț cu 23% mai ieftin.

O cantitate de 350 de grame de cârnați cabanos Pikok va fi expusă la vânzare la un preț de 9,99 lei, de la 12,99 lei, atât cât costa înainte. Tot din magazinele Lidl vei mai putea cumpăra și carne tocată de vită și de porc, la un preț de 16,99 lei, în loc de 21,99 lei cât era înainte.

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Diamante pentru Elena Ceaușescu. Soția dictatorului, daruri scumpe de la alt bărbat
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
S-a dat ordin de la UE. Devine obligatoriu în România de la 1 ianuarie 2025
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro