Produsul de la Lidl pentru care românii vor sta la coadă. E mult mai ieftin ca în alte magazine şi necesar în orice casă

Produsul de la Lidl pentru care românii vor sta la coadă. E mult mai ieftin ca în alte magazine şi necesar în orice casă
Produsul de la Lidl pentru care românii vor sta la coadă. E mult mai ieftin ca în alte magazine şi necesar în orice casă.

Produsul de la Lidl pentru care românii vor sta la coadă. Este la ofertă, se vinde la preț foarte mic, în comparație cu altele de pe piață. Gospodinele vor fi bucuroase de reducere, mai ales dacă au nevoie de un mic ajutor în bucătărie. Află în rândurile de mai jos ce aparat poți achiziționa la cost redus în magazinele lanțului de retail german Lidl.

Produsul de la Lidl pentru care românii vor sta la coadă

Sărbătorile de iarnă bat la ușă. Gospodinele își fac planuri din timp privind mesele de Crăciun și Anul Nou și pregătirile acestora. În fiecare bucătărie, este nevoie de multă organizare pentru ca toată lumea să fie mulțumită de rezultatele finale. Reprezentanții magazinelor Lidl România au pus la bătaie un produs pentru care bucătăresele vor sta la coadă.

Așa cum știm deja, românii sunt mari iubitori de carne, în mod special de carne de porc. Multe preparate de pe mesele de sărbători au în compoziție acest produs. Pentru a-ți ușura munca în bucătărie, Lidl România a expus la rafturi un produs la preț redus, mult mai ieftin decât altele asemănătoare de pe piață.

Este vorba despre o mașină de tocat carne, de la marca Silvercrest Kitchen Tools, care prezintă un preț de 249 lei. Produsul prevede, în componența sa, mai multe instrumente. Prezintă trei discuri cu perforații diferite, de 7, 5 și 3 mm și un panou de comandă soft touch, printre altele.

Aparatul electrocasnic poate să prelucreze un kilogram de carne pe minut, astfel încât dacă ai nevoie de o mână de ajutor în bucătărie, cu siguranță vei fi bucuroasă de achiziție. Nu este singura ofertă disponibilă în această perioadă, în unitățile lanțului german de retail. Produsele sunt scoase la vânzare în stoc limitat, însă. Ar trebui să te grăbești dacă vrei să fii sigură că vei avea toate cele necesare în acest an, în bucătărie.

Ce alte produse se vânt la preț mic în magazinele Lidl

În supermarketurile Lidl România se vând mai multe produse la costuri reduse. În această perioadă a anului, reprezentanții magazinelor au oferit clienților tot felul de oferte. Campanii speciale de vânzare sunt disponibile pentru toți consumatorii. Alte produse vândute la prețuri mici în unitățile comerciale Lidl România sunt:

  • oală de inox, cu capac din sticlă, Ernesto – 139 lei
  • vas termorezistent cu capac, Pyrex Daily – 79, 99 lei
  • cântar de bucătărie, Silvercrest Kitchen Tools – 34, 99 lei
  • aparat de vidat, Silvercrest Kitchen Tools – 299 lei
  • pungi pentru vidat, Silvercrest Kitchen Tools – 29, 99 lei
  • organizator de chiuvetă, Aquapur – 17, 99 lei
  • căni/ boluri, 4 bucăți, Coca-Cola – 39, 99 lei.
Urmăriți Playtech.ro și pe