Produsul de la LIDL pentru care românii vor sta la coadă ca pe vremea lui Ceauşescu. E la preţ imbatabil, în alte magazine costă şi de 5 ori mai mult

Produsul de la LIDL pentru care românii vor sta la coadă ca pe vremea lui Ceauşescu. E la preţ imbatabil, în alte magazine costă şi de 5 ori mai mult
Produsul de la LIDL pentru care românii vor sta la coadă ca pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Se vinde foarte ieftin.

Produsul de la LIDL pentru care românii vor sta la coadă. Gospodinele se vor bucura să audă oferta disponibilă în toate unitățile comerciale ale lanțului de retail german. Aparatul va fi de mare ajutor în bucătărie și se vinde la un preț foarte mic, în comparație cu costurile produselor asemănătoare de pe piață. Află în rândurile de mai jos despre ce este vorba.

Produsul de la LIDL pentru care românii vor sta la coadă

Reprezentanții Lidl România vin cu tot felul de oferte pentru clienți. Acum, când sărbătorile de iarnă bat la ușă, conducerea lanțului de supermarketuri pune la bătaie oferte cu adevărat avantajoase pentru consumatori. În prezent, în magazinele Lidl din țara noastră, un produs mult râvnit de bucătărese este vândut la preț mic.

Este vorba despre un robot de bucătărie, de la Silvercrest Kitchen Tools, care se comercializează la un preț nu mai mare de 699 lei. Prețul este foarte ieftin, în comparație cu alte produse de bucătărie asemănătoare, de pe piața actuală. Aparatul prezintă cântar integrat pentru cântărire în castron, precum și diverse accesorii.

Poți folosi robotul de bucătărie de la Lidl România pentru a frământa diverse ingrediente, pentru a le amesteca, mixa și chiar pentru a bate ouă sau frișcă. Este foarte folositor în perioada sărbătorilor de iarnă. Mai ales dacă știi că urmează să ai mulți musafiri acasă și ai avea nevoie de un ajutor în plus în bucătărie.

Un robot de bucătărie asemănător, însă de la Artisan KitchenAid, costă pe eMAG peste 4.000 de lei. Mai exact, produsul de bucătărie se vinde, pe platforma cu pricina, la un cost de 4.504 lei.

Ce oferte sunt la Lidl România, în weekendul 3-4 decembrie

În weekendul curent, adică în perioada 3-4 decembrie, la Lidl România vor fi disponibile mai multe produse la prețuri mici. Ele fac parte, așa cum probabil știi, din campania „Super Weekend”. Nu este prima dată când Lidl o implementează. Practic, mai multe produse Lidl România se comercializează la preț de chilipir.

Produsele care fac parte din campania amintită prezintă discounturi cuprinse între 18 și 42%. Ofertele sunt disponibile pentru mai multe produse alimentare și nu numai.

Așadar, începând de sâmbătă, 3 decembrie, pieptul de pui, vândut la caserolă de 1 kg, va costa 24,14 lei. Costul prezintă o reducere de 18%, aplicată prețului prevăzut anterior, potrivit reprezentanților lanțului de magazine.

În toate unitățile comerciale Lidl România, brânza proaspătă de vaci, marca Pilos, va fi vândută la 13,05 lei pe kilogram.

Dacă îți plac mixurile de nuci, migdale, stafide și merișoare, le vei putea cumpăra cu 7, 99 lei. Mixul este de 200 de grame și aparține mărcii Alesto Selection.

La preț redus se află și un produs de curățenie. Este vorba despre câteva prosoape de hârtie, de la Regina Blitz. Un pachet de două role de prosoape de hârtie costă 19, 99 lei, în weekendul 3-4 decembrie.

Urmăriți Playtech.ro și pe