Produsele la preț de chilipir care sunt disponibile de sâmbătă în Lidl România. Va fi bătaie pe ele

Produsele la preț de chilipir care sunt disponibile de sâmbătă în Lidl România. Va fi bătaie pe ele

Ca în fiecare weekend, și începând din 2 decembrie, Lild România anunță prețuri mici la o gamă variată de produse. În binecunoscuta campanie „Super Weekend”, vorbim de produsele la preț de chilipir care sunt disponibile de sâmbătă în Lidl România.

Lidl se pregătește deCrăciunul din 2022 cu noi magazine

Deși nu pare, dar mai este puțin până pe 25 decembrie, când vom sărbători Crăciunul. Și ca totul să fie așa cum trebuie, Lidl anunța în urmă cu două zile deschiderea a nu mai puțin de trei magazine, în Capitală, Vaslui și în Pecica.

Odată cu deschiderea acestora, retailerul a ajuns la un record de 342 de magazine în România. Numai bine de sărbătorit Crăciunul cu noi magazine. Se apropie sezonul sărbătorilor și este timpul să începeți să vă planificați petrecerile.

Din fericire, magazinele alimentare Lidl oferă o linie de produse de sărbători la prețuri avantajoase pentru a ușura stresul bugetului. Am adunat cele mai bune oferte pe care Lidl le are pentru bucătarii de sărbători. Vorbim, așadar, de produsele la preț de chilipir care sunt disponibile de sâmbătă în Lidl România.

O nouă ofertă la prețuri mici. Produsele la preț de chilipir care sunt disponibile de sâmbătă în Lidl România

Dacă mâine sărbătorim „Ziua Națională a României”, de sâmbătă, 2 decembrie, sărbătorim weekend-ul cu prețuri mici în Lidl România. Așa cum spuneam la început, în Lidl România, din weekend, începe o nouă campanie „Sper Weekend”, cu discounturi cuprinse între 18 și până la 42% la o gamă de produse alimentare și nu numai. Așa că lista cu produsele la preț de chilipir care sunt disponibile de sâmbătă în Lidl România, conține trei produse alimentare și cel puțin unul din gama de curățenie.

De sâmbâtă, 2 decembrie, cu un discount de 18%, vei putea cumpăa „Piept de pui”, la un preț de 15,69 de lei pentru 650 g, sau cu 24,14 lei pentru caserola de 1 Kg.

Tot în oferta de weekend vei găsi și „Brânză proaspătă de vaci”, marca Pilos, cu o reducere de 40%. Asta înseamnă că vei plăti doar 3,59 de lei pentru 275 de grame, sau 13,05 lei pentru 1 kg.

Dacă ai uitat să cumperi delicioasele mixuri de nuci, migdale, stafide și merișoare, Lidl România îți propune un discount de 42%. Cu alte cuvinte vei putea cumpăra podusul, marca Alesto selection, la doar 7,99 de lei pentru 200 de grame.

În gama produselor de curățenie, în oferta de sâmbătă, vei găsi „Prosop de hârtie”, marca Regina Blitz, la 19,99 lei pentru pachetul de două role, sau la 10 lei pentru o rolă.

Dacă te-am făcut curios cu produsele la preț de chilipir care sunt disponibile de sâmbătă în Lidl România, poți consulta oferta zilnică. Este imposibil să nu găsești ceva care să-ți satisfacă gustul și nevoile.

Urmăriți Playtech.ro și pe