Produsul de la LIDL care face furori. Toate femeile îl doresc. Se găsește la raft începând de astăzi, 16 mai

LIDL vine cu surprize pentru români în perioada 16-22 iunie. Clienții vor putea cumpără noi produse care nu au mai fost văzute pe rafturi până acum, produse precum accesorii de bucătărie, instalații de iluminat și un aspirator robot inteligent.

Ce produse interesante vor ajunge la LIDL

Începând de astăzi, cei interesați vor putea cumpără de la LIDL un robot inteligent ce va face curat. Este vorba despre dispozitivul SilverCrest care va costa 800 de lei și va oferi cinci moduri de curățare.

  • Modul clasic – curățare în mod aleatoriu
  • Modul automat – curățare în piste paralele cu 60% suprapunere
  • Modul spot – curățare în formă spiralată cu putere de aspirare maximă
  • Modul colțuri – curățare de-a lungul laturilor încăperilor
  • Modul max – curățare cu putere maximă de aspirare

Aspiratorul inteligent pe care LIDL îl vine este disponibil în magazine începând de astăzi și are 14 senzori. Nu este un aparat gălăgios, produce maxim 70dB, așa că nu veți fi deranjați de el.

De asemenea, rezervorul de praf are capacitatea de 0,6 litri, iar putea de aspirare ajunge la 1,5 kPa. După ce și-a terminat programul de aspirare pe care l-ați ales, aspiratorul revine singur la stația de încărcare.

Nu ocupă mult loc, întrucât are doar 33 x 7,6 cm. Intră în locuri strâmte precum dulapuri sau alte piese de mobilier fără probleme și înlătură praful extrem de ușor. Pe lângă aspirator, în cutie veți mai găsi următoarele accesorii: adaptor, telecomandă, stație de încărcare, un filtru HEPA și două perii laterale de schimb.

Durata maximă de funcționare a aspiratorului inteligent este de 90 de minute, având o capacitate de 2.400 mAH, însă autonomia poate fi diferită, în funcție de modul de curățare pe care îl alegeți.

Mai mult de atât, aspiratorul SilverCrest funcționează și cu aplicația Lidl Home App, compatibilă cu sistemele de operare mobile iOS și Android.

Produse pentru grădină de la LIDL

Dacă pentru cei care stau la casă și au grădini sau terase, la LIDL va fi disponibilă o instalație solară cu mai multe LED-uri. Acesta are o lungime de 3,8 metri și rating IP44. Prețul produsului va fi de 65 de lei, oferit de Livarno Home.

Pe lângă acesta, LIDL vine și cu alte corpuri de iluminat, precum lămpi sau becuri care pot fi înfipte în pământ. Un reflector solar, cu senzor de mișcare, oferit de de Livarno Home, va fi scos la vânzare la 45 de lei.