Produsul de 1 leu care îți curăță perfect oglinzile din casă. Așa vor străluci

Produsul de 1 leu care îți curăță perfect oglinzile din casă. Așa vor străluci
Ce produs ieftin te ajută să îți cureți oglinzile din casă?

Oglinzile sunt decorative și foarte importante în decorul interior pentru că dau senzația că locuința este mai mare. De asemenea, ele ne ajută să ieșim impecabil din casă pentru că nimeni nu se poate abține să nu se privească măcar câteva clipe într-una înainte să treacă pragul imobilului. Ele trebuie să strălucească mereu, lucru care este greu de întreținut pentru că apare rapid un strat de praf. De asemenea, copiii pun mâna pe acestea deseori și își lasă amprentele peste tot. Cum poți să le îngrijești eficient și ieftin?

Truc pentru curățenie: cum să ai oglinzile din casă curate cu un produs de 1 leu

Specialiștii în decor interior au susținut de-a lungul timpului că oglinzile măresc spațiul de care dispui și te ajută să oferi lumină încăperilor tale. De asemenea, ele sunt la dispoziția ta oricând dorești să te aranjezi rapid înainte de a trece pragul casei.

Acestea sunt greu de întreținut pentru că indiferent de cât de multe ori le-ai șterge praful se depune cel mai rapid aici. Mai mult decât atât, sunt atracția copiilor care adoră să își lase amprentele pe ele.

Cu siguranță mulți s-au săturat să dea bani pe soluțiile scumpe din supermarket-uri, dar există și alte metode pentru a le ține curate. Mai exact, ai la îndemână o opțiune folosită de bunici odinioară. Este vorba despre ceaiul negru.

Prepară o astfel de băutură caldă și umple un recipient cu pulverizator cu ea. Aplică ceaiul negru pe toată suprafața și vei vedea rapid cum murdăria dispare.

Ce trebuie să faci?

Petele, praful și amprentele nu vor mai fi o problemă pentru tine. De asemenea, poți în felul acesta să economisești puțini bani pentru că plicurile de ceai sunt mai ieftine decât soluția de curățat folosită de obicei.

În cazul în care nu ai un pulverizator în casă poți să te folosești de o cârpă curată din bumbac pe care o înmoi în soluția de ceai. Curățarea oglinzii astfel se datorează acidului tanic ce se regăsește în plantă.

Șterge la final cu o cârpă uscată toată oglinda și poți să te admiri liniștit în ea. Cu siguranță o să te folosești de acest truc și o să îl împarți cu prietenii tăi.

Mai mult decât atât, trebuie să știi că plicurile de ceai negru elimină mirosurile neplăcute care vin de la coșul de gunoi. Pune câteva bucăți în spațiul în care ții de obicei resturile și vei vedea că nu vei mai avea probleme.