09 aug. 2024 | 08:53

Produsele sub 5 lei aflate la ofertă în toate magazinele Carrefour. Sunt vedetele verii și adorate de români

Diverse
Produsele sub 5 lei aflate la ofertă în toate magazinele Carrefour. Sunt vedetele verii și adorate de români
Produsele sub 5 lei aflate la oferta in toate magazinele Carrefour

Verile călduroase aduc nu doar temperaturi ridicate, ci și oferte speciale care îi bucură nespus pe români. În această perioadă, Carrefour se dovedește a fi locul ideal pentru cumpărături economice, având o selecție de produse sub 5 lei. Printre vedetele acestei veri se numără o serie de reduceri substanțiale care includ atât alimente de bază, cât și delicii dulci. De la pieptul de curcan la deserturi rafinate, iată câteva dintre cele mai populare oferte disponibile acum în toate magazinele celebrului retailer.

Ofertă pe piața cărnii și a fructelor

Unul dintre cele mai apreciate produse aflate la ofertă este pieptul de curcan, care a fost redus de la 5,49 lei la 3,49 lei per 100 g. Această reducere considerabilă îl face o alegere excelentă pentru mesele sănătoase de vară.

De asemenea, prunele proaspete, un fruct de sezon delicios, au fost reduse de la 4,49 lei la 3,49 lei per kilogram, aducând un plus de răsfăț în dieta zilnică. Atât pieptul de curcan, cât și prunele se bucură de popularitate în rândul românilor care își doresc produse de calitate la prețuri accesibile.

Delicii dulci la preț mic

Pentru cei care iubesc dulciurile, Carrefour oferă reduceri atractive pentru câteva deserturi deosebite. Negresa de post, acum redusă de la 3,89 lei la 2,99 lei per 100 g, este perfectă pentru cei care preferă deserturile fără ingrediente de origine animală.

Plăcinta cu brânză dulce, cunoscută pentru gustul său rafinat, a fost redusă de la 3,69 lei la 2,49 lei per 100 g, oferind un deliciu dulce la un preț foarte accesibil. În plus, desertul mousse cu ciocolată Zuzu Dolce, acum la 2,95 lei, aduce o notă de lux în fiecare porție.

Citește și Care este practica prin care eşti mereu păcălit la Carrefour, Lidl sau Kaufland. Se întâmplă cu toate produsele de la raft, la ce să fii atent!

Ofertă variată pentru toate gusturile

Printre produsele aflate la ofertă, Carrefour a inclus și articole de bază care sunt indispensabile în orice cămară. Făina 650 Băneasa a fost redusă de la 3,85 lei la 2,89 lei per 1 kg, iar tabletă de ciocolată amăruie Kandia, acum la 3,59 lei pentru 80 g, este ideală pentru iubitorii de ciocolată de calitate.

În plus, berea Timișoreana fără alcool, redusă de la 4,09 lei la 3,49 lei per 0,33 l, este perfectă pentru o răcorire sănătoasă. În concluzie, reducerile de la Carrefour aduc o gamă variată de produse sub 5 lei, perfecte pentru a aduce un plus de economie și plăcere în sezonul estival. Fie că este vorba de carne, fructe, deserturi sau articole de bază, aceste oferte sunt ideale pentru a satisface gusturile și nevoile fiecăruia.

Citește și Cât câştigă acum casierii de la Lidl, Kaufland, Carrefour sau Profi? Cine dă cele mai mari salarii!

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ți-ai pierdut telefonul? Acum îl poți depista și offline. Ce pași trebuie să urmezi
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Scăpați rapid de scamele de pe hainele negre. Metode testate
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Moment critic pentru Ungaria. Viktor Orban anunță zile grele: NU cerșim!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
ANUNȚ privind ADEVERINȚELE! TOȚI SENIORII sunt VIZAȚI
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro