Produsele perfecte în bucătărie care au apărut luni la Lidl România. Sunt la prețuri foarte mici

Produsele perfecte în bucătărie care au apărut luni la Lidl România. Sunt la prețuri foarte mici
Au apărut de luni la Lidl România

Se apropie Sărbătorile, iar gospodinele vor avea multă treabă în bucătărie. În acest sens, Lidl România s-a gândit să le vină în ajutor. Așa se face că azi vorbim de produsele perfecte în bucătărie care au apărut luni la Lidl România. Sunt la prețuri foarte mici și sunt extrem de utile.

Ofertele pentru gospodine, în perioada Crăciunului

Vin Crăciunul și Revelionul, iar gospodinele se vor apuca de pregătit bucatele tradiționale, în perioada următoare. Și cum în bucătărie întotdeauna este nevoie de ceva, Lidl România s-a gândit să scoată la vânzare produsele perfecte de bucătărie.

Conform ofertei de astăzi, sunt nu mai puțin de 24 de produse la prețuri foarte mici, dar și extrem de utile pentru fiecare gospodină. Așa că, în cele ce urmează vorbim de produsele perfecte pentru bucătărie care au apărut luni la Lidl România.

Toate gospodinele au nevoie de produsele perfecte în bucătărie. Au apărut de luni la Lidl România

În lista celor 24 de produsele perfecte pentru bucătărie care au apărut luni la Lidl România, regăsim printre altele și o răzătoare, marca Ernesto, care se vinde la un preț de 16,99 lei pentrun set sau la 8,5 lei pentru un produs.

În aceeași listă cu produsele de bucătărie regăsim și o „Piatră de copt pentru pizza”. Produsul, tot marca Ernesto, se poate achiziționa la un preț de 49,99 de lei bucata.

Dacă ai nevoie de un mărunțitor, Lidl are în ofertă și un astfel de produs. Așadar, de azi, găsești în lista cu produsele perfecte de bucătărie, un „Mărunțitor”, marca Silvercrest Kitchen Tools, la un preț de 99,99 lei bucata.

Dar asta nu este tot ceea ce vă oferă Lidl România, începând de astăzi. Veți găsi la raft și accesorii de bucătărie, la un preț de 11,99 lei, sau un „Economizor apă”, marca Livarno Home, la doar 11,99 lei bucata.

În aceeași listă cu produsele perfecte de bucătărie este și un „Vas termorezistent cu capac”. Produsul oferit de PYREX Daily, poate fi achiziționat pentru 79,99 de lei.

Dacă nu ai în ce să coci cozonacii, Lidl România îți propune o tavă de copt emailată, la un preț de doar 69,99 de le bucata. Pe lângă tavă, poți cumpăra și un set de accesorii de copt, iar prețul este de doar 11,99 lei setul.

Sarmalele se fierb bine în oala de pământ, dar dacă nu ai, este bună și o oală de inox. Așa că, în lista cu produsele de bucătărie regăsești și oala de inox cu capac de sticlă. Retailerul îți oferă acest produs la un preț de 139 de lei bucata.

Dacă te-am convins, sau nu, poate e mai bine să consulți singură oferta zilei. Așa că vezi oferta cu produsele perfecte pentru bucătărie care au apărut luni la Lidl România.

Urmăriți Playtech.ro și pe