Produsele pe care să nu le cumperi niciodată din Lidl și Kaufland. Reprezintă un mare pericol

Produsele pe care să nu le cumperi niciodată din Lidl și Kaufland. Reprezintă un mare pericol
Atenție la ce cumpărați din marile supermarketuri!

Există ceva foarte pozitiv în legătură cu rețelele de socializare. Și anume faptul că acestea nu sunt folosite doar pentru a afla despre tendințele virale, ci sunt o alternativă bună pentru a afla mai multe despre sănătate. Din acest motiv, îți spunem care sunt produsele pe care să nu le cumperi niciodată din Lidl și Kaufland, dar și din alte supermarketuri, și care reprezintă un mare pericol.

Atenție la ce cumpărați din marile supermarketuri!

Atunci când te decizi să dai fuga în Lidl și Kaufland, de cele mai multe ori te bazezi pe încredere, că doar vorbim de brand-uri mari, de renume. Dar, uneori, te înșeli în ceea ce privește calitatea produselor oferite de Lidl și Kaufland, și chiar și de alte lanțuiri de supermarket-uri. Nu există o regulă în ceea ceprivesc lanțurile Lidl și Kaufland, aceasta se poate aplica și altora.

Așacum spuneam în introducere, rețelele de socializare au și părțile lor bune, dacă ne referim strict la subiectul nostru, și anume produsele pe care să nu le cumperi niciodată din supermarket-uri.

Un astfel de exemplu, când în urmă cu câteva zile, faimosul inginer de alimente și biotehnologie de pe TikTok, cunoscut sub numele de Rafa Carbajal, a răspuns la un videoclip în care se poate vedea cum o persoană arată un pachet de pui crud care este complet umflat.

Persoana a cerut ajutor pentru a înțelege ce se află în spatele acestui fenomen, deoarece totul indică faptul că este un fapt legat de proliferarea bacteriilor, precum și de contaminarea alimentelor care are loc la ambalarea cărnii. În înregistrarea video, persoana a dezvăluit că s-a adresat managerilor pentru a întreba motivul pentru care acest ambalaj s-a umflat, iar aceștia i-au răspuns că se datorează unei schimbări de temperatură. Cu toate acestea, Rafa Carbajal a dezvăluit că acest lucru este complet fals.

„Din ceea ce tocmai am văzut, puiul crud, un aliment foarte nutritiv și, prin urmare, foarte delicat cu microorganismele.

Concret, eu nu iau niciodată carne de pe acest tip de rafturi, deoarece nu este refrigerată și dă posibilitatea ca multe microorganisme să se dezvolte”, a subliniat Carbajal.

Vezi și: Alimentele pe care să nu le mănânci după 30 de ani. De ce sunt toxice pentru tine

Care sunt produsele pe care să nu le cumperi niciodată din Lidl și Kaufland și alte magazine

Așadar, are sunt produsele pe care să nu le cumperi din supermarket pentru a evita acest tip de eveniment? Potrivit specialistului, trebuie să fiți foarte atenți la alimentele pe care le cumpărați din magazine, mai ales că în unele cazuri există manipulări greșite:

  • Pui fără refrigerare: Asta pentru că, nefiind la o temperatură adecvată, dau naștere unui important proces de contaminare în care bacteriile generează toxine care nu sunt eliminate cu ajutorul căldurii;
  • Pește și crustacee: De multe ori nu este acoperit complet cu gheață, ceea ce face ca contaminarea să fie mult mai probabilă. Trebuie să verificați dacă bucata pe care o cumpărați este mereu acoperită cu gheață și este schimbată constant;
  • Brânză: Are loc un fenomen similar cu cel al cărnii, este mai bine să le cumpărați întotdeauna pe cele care sunt în prealabil ambalate.

Acum știi care sunt produsele pe care să nu le cumperi niciodată din Lidl și Kaufland și care reprezintă un mare pericol.

Urmăriți Playtech.ro și pe