Produsele Lidl România pe care se vor bate toți clienții. Au aparut deja în magazine

Produsele Lidl România pe care se vor bate toți clienții. Au aparut deja în magazine
Noi produse la Lidl România

Lidl România se află printre primele opțiuni ale românilor atunci când vor să cumpere produse pentru frigiderul sau casa lor. Ofertele puse la dispoziție de celebrul retailer sunt adorate de clienți. Supermarket-ul vine acum cu alte vești bune pentru cei care aleg să treacă pragul magazinelor. Mai exact, este vorba despre noi produse care cu siguranță se vor evapora de pe rafturi. Prețul lor este accesibil și pe placul multora. Trebuie să ajungi rapid la Lidl!

Noi produse Lidl România apărute în magazine: oferte de nerefuzat

Lidl România vine cu noi vești bune pentru toți clienții. Românii care se gândesc să ajungă în curând la magazine vor avea parte de o surpriză.

Mai exact, săptămâna aceasta retailer-ul pune la dispoziție tuturor oferte deosebite la dispozitive pentru grădină. Cu siguranță majoritatea românilor adoră ca în zilele de vară să se retragă la țară sau să aibă grijă de propria grădină din fața blocului sau din curtea proprie.

Mulți dintre ei sunt gospodari și cu siguranță le-ar prinde bine un set de unelte noi care să îi ajute în această activitate relaxantă. Este vorba despre instrumente de la Parkside.

Mai exact, o foarfecă electrică cu acumulator, pentru întreținerea gazonului sau arbuștilor. Ea este perfectă și pentru tunderea gardului viu. Costă 99.99 de lei și poți tăia cu această și crengi de maximum 8 mm.

O veste bună este și pentru cei care vor să scape de buruienile care nu arată bine deloc. Poți apela astfel la Motocoasa 3 în 1 pe benzină de la Parkside, cu motor în 2 timpi și motor de 42,7 cc cu putere de 1,8 cp.

Ea este livrată cu trei accesorii: un cuțit cu 3 lame de 25,5cm, un cuțit de tuns iarba cu 4 lame de 25,5cm și un trimmer pentru gazon cu diametru de 43 cm.

Cu siguranță vei cumpăra asta

Mai mult decât atât, pe rafturile Lidl România vei putea să găsești și un dispozitiv cu ultrasunete pentru alungarea animalelor. Acesta este produs de Parkside. Are o alimentare cu energie solară și cuprinde un senzor de mișcare.

Prețul său este de 54.99 de lei. Nu trebuie să îți mai faci griji pentru insecte dacă vrei să te bucuri de serile de vară la curte. Ai la elegere acum un dispozitiv UV anti insecte cu o putere de 4,7W și un cablu de 1,5 metri și vine în două variante, cu corp paralelipipedic, sau corp cilindric.

Îl poți achiziționa din magazine la 54.99 de lei. În selecție mai este în prim-plan și un reflector LED cu energie solară și senzor de mișcare la prețul de 49.99 de lei.