Produsele Lidl România pe care se vor bate toți clienții. Ce a apărut în magazine

Produsele Lidl România pe care se vor bate toți clienții. Ce a apărut în magazine
Lidl a scos la vanzare produse dedicate picnicului

Acestea sunt produsele de la Lidl România pe care se vor bate toți clienții. Retailerul german vine în sprijinul românilor care sunt amatori de picnicuri, în această primăvară, punându-le la dispoziție o gamă întreagă de produse dedicate ieșitului la iarbă verde.

Lidl România a scos la vânzare produsele care îi interesează pe români acum. Pentru ce se vor înghesui clienții

Produsele foarte utile pentru cei care adoră să iasă la un grătar la iarbă verde au fost scoase la vânzare de curând, iar prețurile sunt inbatabile. Astfel, clienții fideli ai celui mai de succes retailer din România cu siguranță vor umple magazinele din toată România.

Potrivit site-ului oficial al retailerului german aflăm că românii pot cumpăra o masă foarte utilă pentru o ieșire la pădure, spre exemplu. Masa nu ocupă mult loc în mașină, pentru că se plaiză și, de asemenea, vine la pachet cu patru scaune tot pliabile și ele. Cei care vor să cumperea aceste produs de la Lidl trebuie să scoată din buzunar 219 lei.

Tigăi pentru picnic

Cei care sunt amatori de ieșit la iarbă verde vor avea nevoie și de setul de tigăi marca Ernesto. Acest set de tigăi este compus din trei piese, fiecare de mărime diferită. În plus, mânerele acestor tigăi sunt detașabile și foarte rezistente, iar oferta Lidl arată că un set costă 129 de lei.

Cei care ies la iarbă verde au nevoie de băuturi reci, astfel că Lidl pune la dispoziția clienților lada frigorifică Crivit, cu care se pot răci berile și sucurile foarte eficient. Aceasta are 30 de litri și răcește până la 20°C sub temperatura mediului în care se află.

Ce dimensiuni are lada frigorifică

De asemenea, aparatul are și o funcție suplimentară de menținere a căldurii la 65°C, are mâner retractabil, pereți izolatori deosebit de groși și beneficiază de sisteme de răcire uniformă şi rapidă.

Are dimensiunea de 41 x 48 x 33 cm. Cei care vor să cumpere această ladă frigorifică trebuie să pltească suma de 319 lei.

Șezlong de la Lidl, cu tot cu saltea

Nu în ultimul rând, Lidl pune la dispoziția celor ce vor să iasă la iarbă verde și șezlongul Livarno Home. Are cadru stabil din oțel, spătar reglabil în 5 poziții, iar dimensiunea este de 188 x 69 x 30 cm. În plus, șezlongul este pliabil și susține o greutate de până la 110 kilograme.

În plus, șezlonul are inclusă și o saltea. Acesta poate fi cumpărat cu prețul de 249 de lei. Cei care vor mai multe produse de destinate picnicului pot studia oferta retailerului german AICI.