Produsele la preţuri bombă care intră de joi în oferta LIDL! Va fi mare bătaie pe ele, sunt foarte ieftine

Produsele la preţuri bombă care intră de joi în oferta LIDL! Va fi mare bătaie pe ele, sunt foarte ieftine
Produse fantastice la Lidl pentru toți românii.

Lidl aduce noi vești bune pentru clienții care le trec pragul. Cei mai mulți români se pregătesc deja pentru cadourile de Crăciun, așa că se orientează spre cele mai bune supermarket-uri în această perioadă. Celebrul retailer le oferă cumpărătorilor produse la prețuri incredibile în vremuri pline de scumpiri. Cu siguranță toți românii vor sta la cozi infernale pentru a putea pleca acasă cu anumite obiecte speciale pentru cei dragi.

Oferte Lidl: produse speciale pentru toți românii

Lidl vine cu noi oferte pentru români. Cei mai mulți sunt îngrijorați din cauza scumpirilor în lanț. Din păcate, majoritatea dintre cetățeni abia mai fac față cheltuielilor de zi cu zi, dar cu toate astea se gândesc la bucuria celor mici din ziua de Crăciun. Celebrul supermarket sare în ajutor părinților care pot cumpăra jucării care mai de care mai speciale pentru micuții lor.

Mai exact, produsele deosebite pe care poți să le găsești la raft sunt: șantier feroviar din lemn (129.00 de lei), port din lemn (299.00 de lei), set cale ferată City/Fermă (89.99 de lei), set autovehicule (24.99 de lei), vehicule 112 (44 de lei), stație spațială din lemn (249.00 de lei), tunel/pot/macara/macaz cu semafor (29.99 de lei), locomotivă (39.99 de lei), rampă de încărcare/stație de poliție din lemn (139.00 de lei).

De asemenea, părinții mai au la dispoziție și jucării mai complexe precum: gară/pompieri din lemn, 59.00 de lei), set mașinuțe utilitare/de curse (17.99 de lei), set cale ferată din lemn (119.00 de lei), parc dinozauri/gară din lemn (219.00 de lei), junglă/fermă din lemn (129.00 de lei), set străzi din lemn (139.00 de lei), trenuleț teleghidat/cu acumulator (69.00 de lei), set de joacă (34.99 de lei), magazin din lemn (249.00 de lei) sau banc de lucru din lemn (349.00 de lei).

Ofertă specială pentru Crăciun

Mai mult decât atât, retailer-ul sare în ajutor și celor mai puțin inspirați care își doresc să le cumpere ceva mai practic celor mici din familie. Mai exact, poți să achiziționezi și haine pentru aceștia la prețuri deosebite. Cel mai apreciat este produsul: „Helancă fete / băieți, 2 bucăți”, marca Lupilu, la doar 34,99 de lei pentru 1 set 2 buc. Articolele pot fi achiziționate și separat, prețul fiind de 17,3 lei pe bucată.

În supermarket-urile Lidl au apărut deja de câteva zile bune și decorațiuni pentru brad sau casă pentru această perioadă. Chiar în oferta de astăzi, 28 noiembrie, o să găsești un brad artificial marca Livarno home la prețul de 299.00 de lei bucata. Tot astăzi găsești în magazine o instalație luminoasă la doar 49.99 de lei sau rolă de hârtie pentru cadouri la 5.99 de lei bucata.

Urmăriți Playtech.ro și pe