Produsele aşteptate de toţi românii intră de joi în oferta LIDL. Va fi nebunie în magazine, sunt foarte ieftine

Produsele aşteptate de toţi românii intră de joi în oferta LIDL. Va fi nebunie în magazine, sunt foarte ieftine
Magia Crăciun și ofertele Lidl

Ne apropiem cu pași repezi de Sărbătorile de iarnă, mai exact Crăciunul. În acest context fericit, cei mici sunt cei mai câștigați, de fiecare dată. Și pentru a veni în întâmpinare, vorbim azi de produsele aşteptate de toţi românii și care intră de joi în oferta LIDL România. Va fi nebunie în magazine, sunt foarte ieftine și sunt numai puțin de 24de produse.

Magia Crăciun și ofertele retailerului german

De curând, gigantul LIDL a lansat reclama de Crăciun pentru 2022 și este un spectacol înduioșător. Clipul are ca protagonist un ursuleț adorabil, dar copiii vor fi cu siguranță dezamăgiți pentru că nu-l pot avea pentru ei.

Povestea ursulețului Lidl începe atunci când un tată își micșorează din greșeală puloverul Lidl la spălat. Fiicei sale mai mici îi vine ideea de a-l pune pe ursulețul ei de pluș și, uite așa, se naște o stea.

Ursulețul își găsește faima pe raioanele magazinului înainte de a deveni chipul inexpresiv al campaniei publicitare a supermarketului. Acesta experimentează suișurile și coborâșurile faimei de Crăciun, în timp ce fetiței continuă să-i fie dor de jucăria ei.

Lumea din jurul ursulețului Lidl o ia razna în încercarea de a face din micuța jucărie de pluș o celebritate. După o dorință de Crăciun, ursulețul se întoarce acasă pentru a fi alături de familia sa. În tot acest timp se înfruptă din gama de alimente festive disponibile anul acesta la Lidl.

Reclama înduioșătoare a fost difuzată pe canalele TV diin Marea Britanie, și în curând s-ar putea ca să o lanseze și la noi.

Dar, copii din România nu trebuie să aștepte aparția ursului Lidl, pentru că retailerul și-a actualizat oferta de produse pentru cei mici.

Cu alte cuvinte, vorbim azi de produsele aşteptate de toţi românii care intră de joi în oferta LIDL România.

LIDL România și „Lumea copiilor din camera jucăriilor”

Așa cum spuneam în introducere, în oferta retailerului de joi apar noi produse pentru cei mici.

Produsele aşteptate care intră de joi în oferta LIDL România includ nu mai puțin de 24 de produse.

Toate acestea sunt pentru toate vârstele. Vorbim aici de produse, de la mașinuțe și până la păpușele pentru fetițe.

Așadar, în cele ce urmează vă propunem lista cu produsele aşteptate de toţi românii în oferta LIDL de joi.

Dacă aveți unul sau mai mulți băieței în familie, veți găsi, de exemplu, un „Camion transportator”, marca Playtive Racers, la doar 94,99 de lei bucata.

Un alt produs, care va face vâlvă cu siguranță în casă, este un „Monster Truck”, tot marca Playtive Racers, pentru 29,99 de lei bucata, propus de LIDL România.

În gama de jucării LIDL România pentru băieței veți găsi o gamă largă de produse marca Playtive Clippys.

Toate sunt cu prețuri cuprinse între 19,99 de lei, pentru un „Joc de construit XS” și 19,99 lei pentru un „Joc de construit XS”. Mai există un astfel de set, „Joc de construit L” la un preț de 149,00 de lei.

În lista cu produsele aşteptate de toţi românii și care intră de joi în oferta LIDL România regăsim și jucării pentru fetițe.

Fetițele vor putea să se joace, de exemplu, cu o „Păpușă Kim”, marca Playtive, care costă 79,99 de lei bucata.

Se mai pot juca cu o „Păpușă Toni, cu funcții”, aceasta costând doar 99,99 de lei bucata.

De la Playtive Stella, LIDL România propune pentru cele mici o „Păpușă Lucy” la un preț de 34,99 de lei setul de 5 articole.

Dacă v-am făcut curioși, puteți consulta catalogul cu produsele aşteptate și care intră de joi în oferta LIDL România. Baftă la cumpărături și la joacă!

Urmăriți Playtech.ro și pe