Produsele la preț de chilipir care apar de joi în magazinele Lidl România. Sunt mai ieftine decât la second-hand

Produsele la preț de chilipir care apar de joi în magazinele Lidl România. Sunt mai ieftine decât la second-hand
A venit iarna! E nevoie de un outfit călduros!

Deja suntem oficial în sezonul de iarnă, iar temperaturile sunt din ce în ce mai scăzute. Este timpul, fie să scoatem din șifonier lucrurile groase, fie să cumpărăm altele noi. Așa se face că azi vorbim de produsele la preț de chilipir care apar de joi în magazinele Lidl România. Sunt mai ieftine decât la second-hand, și sunt și călduroase pe deasupra.

A venit iarna! E nevoie de un outfit călduros

Vrei să știi care este cheia pentru a arăta cool în această iarnă? Nu este vorba despre planificarea tuturor ținutelor cu câteva zile înainte. Nu este vorba nici de a cumpăra o grămadă de tendințe noi sau de a stabili o combinație precisă de stratificare.

Deși toate aceste lucruri te vor ajuta cu siguranță să obții un look bun pentru vremea rece, este de fapt mult mai simplu de atât. Cele mai cool ținute de iarnă se rezumă la câteva elemente cheie din garderoba de bază.

Dar, dacă nu mai vrei să îmbraci ceea ce ai în garderobă, ai o altă variantă. Este vorba de produsele la preț de chilipir care apar de joi în magazinele Lidl România. Sunt mai ieftine decât la second-hand, și sunt și călduroase pe deasupra. Așa că, hai să vedem ce poți cumpăra de joi din magazinele Lidl România.

Oferta de iarnă din magazinele Lidl România

Deși nu ne dau banii afară din casă, mai ales acum când prețurile sunt așa cum sunt, totuși avem nevoie de haine călduroase, atât noi, cât și cei mici. În această idee, în magazinele Lidl România, de joi, vei regăsi o gamă variată de produse de îmbrăcăminte călduroasă pentru fetițe și băieți.

De exemplu, în lista cu produsele la preț de chilipir care apar de joi în magazinele Lidl România, vei regăsi jachete plușate pentru fete. Prețul, de-a dreptul un chilipir, este de doar 59.99 de lei pentru o jachetă plușată, marca Peppersts.

Și ca să nu se supere băiețeii, în Lidl România vei regăsi și o „Jachetă plușată, băieți”, marca Pepperts, la doar 59,99 de lei bucata. Știm că, de obicei, iarna purtăm și șosete ceva mai groase. Așa că, în lista cu produsele la preț de chilipir care apar de joi în magazinele Lidl România vei găsi și „Șosete termo, băieți, 2 perechi”, marca Pepperts, la doar 19,99 de lei setul.

Domnișoarele au nevoie și de ghetuțe groase, de iarnă. Așa că, de joi în magazinele Lidl România vei putea cumpăra „Ghete îmblănite, fete”. Produsul, marca Lupilu, va fi la doar 79,99 de lei perechea.

În oferta călduroasă de joi sunt nu mai puțin de 15 produse la preț de chilipir. Așa că, dacă te-am convins, consultă oferta din Lidl România și vezi ce cadou de iarnă le poți face copiilor tăi.

Urmăriți Playtech.ro și pe