26 nov. 2022 | 20:18

Produsele ieftine pentru Crăciun care apar luni în magazinele Lidl România. Prețurile sunt foarte mici

Diverse
Produsele ieftine pentru Crăciun care apar luni în magazinele Lidl România. Prețurile sunt foarte mici
„E vremea de împodobit” la Lidl România

Produsele ieftine pentru Crăciun au devenit deja o permanență, an de an, în magazinele Lidl România. Majoritatea s-au vândut în totalitate. Așa că revin produsele ieftine pentru Crăciun  în magazine pentru 2022. Puloverul cu marca Lidl a fost produsul său cel mai bine vândut din 2021, potrivit discounterului. Și anul acesta, spune discounterul, prețurile sunt foarte mici la toată gama de produse.

„E vremea de împodobit” în magazinele Lidl România

Mai este mai puțin de o lună până la Crăciun, iar ca în fiecare an, Lidl România pregătește ofertele sale de Sărbători. Fie că vorbim de brazi artificiali, sau de ornamente de sezon, toate vin la prețuri mici și în 2022.

În lista de anul acesta cu produsele ieftine pentru Crăciun veți găsi de toate pentru toți. În acest an, campaniile de Sărbători parcă sunt și mai pline de oferte la Lidl România, incluzând aici și produse de îmbrăcăminte de sezon, existând cel puțin 13 astfel de articole.

Și ca exemplu, puteți găsi în aceste zile articole de îmbrăcăminte pentru cei mici, cum ar fi „Helancă fete / băieți, 2 bucăți”, marca Lupilu, la doar 34,99 de lei pentru 1 set 2 buc. Articolele pot fi achiziționate și separat, prețul fiind de 17,3 lei pe bucată.

Vezi și: Produsele care apar de joi în magazinele Lidl România și pe care copiii le vor adora. Va fi bătaie pe ele

Care sunt produsele ieftine pentru Crăciun care apar luni

Dar să ne întoarcem la produsele ieftine pentru Crăciun care apar luni în magazinele Lidl România. În oferta de luni, 28 noiembrie, veți găsi „Brad artificial”, marca Livarno home, la un preț de 299,00 de lei bucata.

Tot de luni, veți putea cumpăra o „Instalație luminoasă”, marca Livarno home, la doar 49,99 de lei bucata. Dacă nu aveți hârtie pentru cadouri, în lista cu produsele ieftine pentru Crăciun care apar luni la Lidl România veți găsi și „Rolă de hârtie pentru cadouri, cu două fețe”, marca Crelando, la doar 5,99 de lei bucata.

Ați uitat să vă cumpărați ornamente pentru Bradul de Crăciun, sau le-ați aruncat deja pe cele vechi? Nu este nicio problemă, Lidl România vă oferă mai multe produse din această gamă. Produsele au prețuri între 8,99 lei bucata și 29,99 de lei setul pentru „Ornamente de brad, din lemn”, marca Livarno Home.

Nici cei mici nu sunt uitați în oferta de luni, așa că veți găsi un set de „Spiriduș / Ren”, de la Livarno Home, la un preț de 59,99 de lei bucata. În fiecare an de Crăciun ne place să miroasă casa frumos. Așa că o sa aveți nevoie și de lumânări parfumate. Lidl România are în oferta de luni un astfel de produs, la 19,99 lei bucata.

Dacă v-am convins, este bine să consultați întreaga ofertă. Ar fi cazul să vă decideți! Decideți ce să cumpărați din lista cu produsele ieftine pentru Crăciun care apar luni în magazinele Lidl România.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Zodii norocoase în luna mai. Cinci semne astrologice gata să prospere
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Obligatoriu pentru toți proprietarii de animale. Regulile UE nu pot fi încălcate
Capital.ro
Preparatul ideal pe care să îl consumi în Vinerea Mare | Se gătește repede și ușor
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro