30 mai 2023 | 08:57

Produsele de la LIDL la preţuri foarte mici care intră de joi, 1 iunie 2023, în magazine. Toţi românii le vor în perioada asta

Social
Produsele de la LIDL la preţuri foarte mici care intră de joi, 1 iunie 2023, în magazine. Toţi românii le vor în perioada asta
Ce produse noi pune in vanzare Lidl Romania incepand cu Ziua Copilului

Lidl România va pune în vânzare niște produse mai mult decât interesante începând cu Ziua Copilului. Așadar, care sunt produsele de la LIDL la preţuri foarte mici care intră de joi, 1 iunie 2023, în magazine. Toţi românii le vor în perioada asta.

Ce produse interesante pune Lidl în vânzare începând cu 1 iunie. Va fi mare aglomerație la rafturi

Sub sloganul „E timpul să te răsfeți cu o zi de relaxare!”, Lidl România pune începând de la 1 iunie 2023 o serie de produse destinate sezonului estival.

Astfel, românii care pleacă în vacanță în această vară se vor înghesui pentru a cumpăra, la prețuri foarte bune, costume de baie, hamacuri, bermude, ochelari de soare plutitori, încălțăminte pentru apă, hamac de apă…etc.

Cât costă costumele de baie penru doamne la Lidl

Astfel, Lidl România pune în vânzare începând din 1 iunie 2023 costume de baie atât pentru doamne, precum și pentru bărbați.

Astfel, domenle au la dispoziție costume de baie Esmara dintr-o singură piesă la prețul de 34,99 de lei. Dimensiuni disponibile sunt:
36-44, iar materialul din care costumele de baie sunt confecționate este Lycra.

Șort de baie bărbați la prețul de 19,99 de lei

De asemenea, Lidl scoate la vânzare Șort de baie, bărbați, LIVERGY, la prețul de 19,99 de lei. Șorturile sunt confecționate din poliester, în timp ce mărimile disponibile sunt: S-XL.

În plus, pentru anotimul cald, retailerul german va pune în vânzare Hamac cu suport, LIVARNO Home. Acesta are dimensiunile: 290 x 120 x 110 cm, iar prețul de vânzare este de 219,00 lei.

Tricouri la preț de 26,99 de lei

În plus, Lidl România pune în vânzare începând de joi, Tricou polo, bărbați, LIVERGY. Acestea sunt confecționate din bumbac, dimensiunile disponibile sunt: S-XL, iar prețul de vânzare este de doar 26,99 de lei.

Tot de aici, bărbații își pot cumpăra și Bermude LIVERGY. Confecționate tot din bumbac și cu dimensiuni disponibile: 48-56, bermudele vor aveaun preț de 32,99 de lei.

Cât costă ochelarii plutitori de la LIdl

Lidl pune în vânzare de joi și Ochelari de soare plutitori, pentru adulți, Mistral, la prețul de 24,99 de lei, în timp ce prosoapele de plajă Crivit vor avea prețul de 59, 99 de lei. Prosoapele de plajă au următoarele caracteristici: 93 x 170 cm, 400 g/m2.

Tot de la firma Crivit, Lidl România va pune în vînzare Hamac de apă la un preț de 64,99 de lei. Dimensiunile hamacului de apă sunt: 167,5 x 79 x 22,5 cm.

Lidl pune în vânzare și piscine

Nu în ultimul rând, printre alte articole interesante pentru sezonul cald, Lidl România va mai scoate la vânzare începând de joi, 1 iunie, și Piscină cu cadru metalic CRIVIT.

Aceasta va avea un preț de 599 de lei și următoarele caracteristici: 4383 L, 300 x 76 cm, iar articolul include pompă filtrare și filtru.

Parteneri
Tradiții și obiceiuri în Joia Mare. Ce este interzis să faci astăzi când raiul și iadul sunt deschise
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Veste tristă despre Florin Piersic. Acum s-a aflat
Capital.ro
Situația în care poliția poate să înregistreze cu radarul de pe contrasens. Modalitatea prin care poate fi contestată o amendă de viteză
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Total INTERZIS în JOIA MARE! E PĂCAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro