Produsele de la Kaufland România care au reduceri imbatabile înainte de Crăciun. Toți românii se bat pe ele

de: Anca Lupescu
22 12. 2021

Românii au motive întemeiate să meargă la Kaufland, pentru că hipermarketul vine cu o nouă ofertă greu de refuzat chiar înainte de sărbători. Kaufland scoate o gamă variată de vinuri la prețuri foarte mici, iar românii se vor putea delecta cu o gamă impresionantă de șase sortimente de vin alb și roșu. Oferta este cu adevărat greu de refuzat.

Oferta Kaufland pentru Crăciun

Kaufland vine cu o promoție imbatabilă. Șase sortimente de vin alb și roșu la un preț de doar 15 lei. Hipermarketul pune la vânzare vin alb sau rose de la Domeniul Bogdan, bio demisec, la 0,75 l, la prețul de 15 lei, cu o reducere de 37%.

Vinul roșu, alb sau rose de la JP Chenet costă și el doar 15 lei, cu o reducere de 34% și vinul roșu sau rose de la Caloian la același preț, cu o reducere de 39%.

Kaufland are overt și pentru vinul roșu sau alb demisec la 1,5 l de la pelin de Urlați, cu prețul de 15 lei, vinul Crepuscul by Liliac vin roșu, rose sau alb sec și demisec la 15 lei și vin alb/rose sec de la Alira Flamma, tot la 15 lei.

Gama este una extrema de variată, iar băuturile sunt pentru toate gusturile, la un preț greu de refuzat. Kaufland se întrece în oferte avantajoase, după ce produsele tradiționale pentru masa de Crăciun înregistrează un succes fenomenal.

Ce oferte mai sunt în magazin

Retailerul vinde și tavă de servire Spice%Soul din material cromat cu dimensiune de 41×31 cm la 19,99 de lei, tigaie Easy Cook-n-clean de la Tefan, tigaie de clătite din aluminiu cu strat antiaderent, mâner ergonomic și diametru de 25 cm, la 39,99 lei, tigaie wok din aluminiu cu strat antiaderent și mâner ergonomic, cu un diametri de 28 de centimetri la prețul de 79,99 lei.

La promoție intră și tigăile Tefal Easu Cook-n-clean din aluminiu cu diametre de 24/26 și 28 cm, la 49,00 de lei, dar și o tigaie tip grill la prețul de 89,99 lei.