Produsele cu care Lidl România vrea să dea lovitura. Apar de luni în toate magazinele

Produsele cu care Lidl România vrea să dea lovitura. Apar de luni în toate magazinele
Produsele cu care Lidl România vrea să dea lovitura.

Lidl a precizat care sunt ofertele pentru săptămâna viitoare, iar acestea par să fie concentrate în jurul articolelor pentru copii. De altfel, există multe jucării și rechizite pentru școala care va începe în numai două săptămânu, dar mai sunt și câteva ”gadget-uri” pentru cei care locuiesc la curte și mai doresc să repare anumite lucruri. Îți prezentăm, așadar, o parte dintre produsele ce se anunță a fi la ofertă.

Produsele cu care Lidl România vrea să dea lovitura

Pompa de apă Parkside de la Lidl este foarte utilă pe timp de vară

Pompa de apă submersibilă Parkside este, așadar, unul dintre cele mai interesante dispozitive de săptămâna aceasta. Pompa ajută la golirea unei piscine gonflabile sau la recircularea apei. Aceasta are o putere de 400 W și vine la pachet cu un adaptor pentru furtun, cu funcție anti- refulare. Specificațiile produsului anunță că înălțimea maximă de pompare este de 7m, iar debitul de apă este de 10.000 L pe oră. Prețul acestei pompe este de 150 lei.

Instrument de grădină

De asemenea, și cei care locuiesc la casă au ce găsi la Lidl. Cei care doresc să toaleteze copacii din grădină își vor putea achizționa un instrument 2-în-1: foarfecă și ferăstrău cu mâner telescopic, cu care se pot tăia crengile uscate de jos, fără să mai fie nevoie de scară sau de cățărarea în copac. Instrumentul de grădină costă 70 de lei.

Aspirator de mașină

Pentru mașină sunt mai multe accesorii în ofertă, iar unul dintre ele este aspiratorul auto. El se alimentează de la o mufă de 12V din mașină, are un cablu de 3 metri și, în plus, integrează un sistem lavabil de filtrare a prafului. Recipientul poate să țină până la 400 ml de gunoi, iar aspiratorul este livrat și cu alte accesorii, create pentru a putea aspira în spații mai înguste. Prețul este și el foarte accesibil, la numai 50 lei.

De menționat este că produsele intră în oferta magazinului începând de luni, 23 august și vor fi disponibile toată săptămâna care urmează.

Despre Lidl

Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania, care este operat de concernul Lidl Stiftung & Co. KG cu sediul în orașul Neckarsulm. Lidl are peste 10.000 de magazine la nivel internațional, situate în Germania, Franța, Austria, Belgia, dar și în alte țări din Europa de Vest, Europa Centrală și Europa de Nord. În țara noastră, grupul Schwarz este prezent din 2005 prin divizia Kaufland. Lidl a intrat pe piața locală în 2010.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI