Produsele cu care Auchan dă lovitura în Piața Obor. A investit un milion de euro

Produsele cu care Auchan dă lovitura în Piața Obor. A investit un milion de euro
O nouă investiție Auchan în Piața Obor. Ce li s-a pregătit românilor

Auchan tocmai a făcut o investiție de un milion de euro pentru a câștiga teren în Piața Obor. Reprezentanții lanțului de supermarketuri vor să concureze cu unele dintre cele mai cunoscute magazine din zona respectivă, de aceea vin cu un nou concept pentru piața din România. Românii se vor bucura de produsele ce vor fi comercializate, căci se întâmplă ca aceștia să își dorească să le consume cât mai des.

Auchan a dat lovitura. Ce investiție de un milion de euro li s-a pregătit românilor

Auchan a inaugurat primul restaurant ‘La Masă’ din București, chiar în incinta centrului comercial Bucur Obor. Pe lângă faptul că există o capacitate de 160 de locuri, produsele sunt în atenția tuturor românilor. Investiția de un milion de euro promite mâncaruri tradiționale, dar și tip fast food pentru a mulțumi și cei mai pretențioși dintre gurmanzi.

În unitatea ce a fost inaugurată joi, 16 mai, există trei zone, printre care și un spațiu destinat copiilor. Zona de parter are 110 locuri, la mezanin se găsesc 56 de locuri și un loc pentru cei mai mici. Există și o terasă pentru zilele mult prea călduroase ce are 210 mp, potrivit b365.ro. Spațiul nou promite să ofere românilor un loc potrivit pentru moment al zilei.

Ce produse vor câștiga pe toată lumea. Auchan pregătește noi surprize

Se găsesc 150 de preparate, printre care produse tradiționale românești, dar și tip fast food pentru a îmbina două concepte extrem de căutate. Momentan, noul restaurant va funcționa la capacitate de 30% pentru a respecta regulile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Totuși, mâncarea va putea să fie luată la pachet pentru cei ce se grăbesc.

„Deschiderea acestui restaurant reprezintă o nouă acțiune în concretizarea misiunii noastre de specialist alimentar. Avem unități de gastronomie în toate magazinele hipermarketurilor noastre, iar în cazul locației Bucur Obor, am deschis un restaurant diferit de magazin, printr-un concept și un spațiu specifice industriei HoReCa. Aducem aici bucătăria tradițională românească, precum și meniuri pentru cei în mișcare, la cel mai bun raport calitate-preț”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.

În același timp, de luni până duminică la ora 21:00, toată mâncarea oferită la noul restaurant poate să fie comandată prin aplicații online cum ar fi Glovo sau Takeaway.com. Auchan nu își dorește să se oprească aici, astfel că le oferă românilor o variantă potrivită pentru cele mai importante mese ale zilei ce îi poate mulțumi atât pe cei mari, cât și pe cei mici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI