Auchan, surpriză pentru toți clienții. Premieră în România

Auchan, surpriză pentru toți clienții. Premieră în România
Auchan vine cu o surpriză uriașă

Auchan vine cu o surpriză uriașă pentru toți clienții săi. Celebrul lanț de magazine aduce o premieră în România. La ce trebuie să se aștepte românii? Vor găsi ceva deosebit pe rafturi în viitorul apropiat.

Surpriză uriașă de la Auchan. Cu ce premieră vine în România?

Clienții Auchan urmează să găsească pe rafturi o surpriză uriașă. Mai exact, românii care aleg să-și facă cumpărăturile din complexul în cauză vor putea din viitorul apropiat să-și achiziționeze de acolo și produse Decathlon.

Retailer-ul francez este lider pe piața de echipamente sportive de la noi din țară, iar acum și-a pus la dispoziție produsele și pe rafturile unui magazin chiar din afara rețelei sale speficice.

Totul a fost realizat cu ajutorul unui parteneriat cu lanțul de hypermarketuri Auchan, astfel articolele sportive pot să fie achiziționate de la raionul special destinate acestora din cadrul Auchan Drumul Taberei.

Retailer-ul francez și-a extins dispoziția dincolo de magazinele sale fizice și cele online încă din data de 9 martie. ”Este un proiect pilot, cu intenția de a-l extinde în mai multe magazine Auchan.

Această decizie va fi luată în funcție de mai mulți indicatori, printre care și reacțiile și comportamentul consumatorilor față de proiect”, au mai explicat oficialii companiei, potrivit economica.net.

Detalii

Mai mult decât atât, există parteneriate sub diverse forme în mai multe țări din Europa. Decathlon operează în România o rețea de 28 de magazine fizice și o unitate online, dar și un depozit pentru România, Grecia și Bulgaria.

“În aceste zile de escaladare a situaţiei medicale, de agitaţie, teamă, ştiri în flux – interne şi internaţionale, pe lângă apelul la calm, la responsabilitate şi încredere, pe care îl facem de mai bine de două săptămâni, doresc să exprim public sincere mulţumiri tuturor angajaţilor din magazinele şi serviciile Auchan şi, la o scară mai largă, tuturor angajaţilor din comerţ, oameni simpli care, în fiecare zi, prin eforturi importante, vin în sprijinul dumneavoastră pentru a vă asigura cele necesare.

Numai de la începutul acestei săptămâni trimitem zilnic 120 de camioane pe zi către magazinele noastre, vânzările au crescut foarte mult, chiar cu 100% de câteva zile, numărul de clienţi la fel, se lucrează în condiţii destul de grele, iar aceşti oameni fac faţă cât pot de bine comenzilor crescute, paleţilor de marfă, umplerii rafturilor, totul în condiţiile asigurării igienei şi siguranţei pentru clienţi. Mă înclin în faţa tuturor pentru munca responsabilă pe care o fac, pentru solidaritatea de care dau dovada şi îi asigur că toate eforturile lor vor fi recompensate. Sunt mândru că avem asemenea echipe!“
Ionuț Ardeleanu, directorul general Auchan Retail România

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI