Produsele care sunt gratis la Lidl România. Trebuie îndeplinită o singură condiție

Produsele care sunt gratis la Lidl România. Trebuie îndeplinită o singură condiție
Produsele care sunt gratis la Lidl Romania

Vești bune pentru consumatorii Lidl. Celebrul retailer german le oferă gratis produse clienţilor fideli, în preajma sărbătorilor de iarnă. Oficialii lanțului de supermarketuri au anunțat oficial ce daruri au fost pregătit pentru persoanele care fac cumpărături din acest lanț de magazine până la data de 2 ianuarie.

Lidl România oferă produse gratis clienților fideli

Vin sărbătorile și, cu această ocazie, magazinele Lidl România pun la bătaie o mulțime de surprize plăcute pentru cei mai loiali clienți. Reprezentanții retailerului german vor oferi gratuit o serie de produse din categoria de alimente și băuturi persoanelor care cumpără anumite sume, până pe data de 2 ianuarie 2022.

Cum poți beneficia de cele mai frumoase cadouri de la Lidl? Simplu. Până pe 2 ianuarie, tot ce trebuie să faci este să folosești aplicația retailerului german, îți activezi cupoanele Lidl Plus și poți beneficia de unele produse gratuite, din categoria de băuturi și alimente, în funcție de sumele pe care le cheltui în aceste săptămâni.

Clienții Lidl România care cumpără produse de cel puțin 200 de lei într-unul dintre supermarketurile din țară, până pe data de 2 ianuarie 2022, pot alege un produs gratuit dintre sortimente de muștar Kania și o doză de 0,5 litri cu bere Argus.

De asemenea, consumatorii care dau iama în cumpărături și achiziționează alimente în valoare de cel puțin 350 de lei, prin aplicația Lidl, pot lua primi gratuit un produs la alegere dintre chipsuri ondulate Snack Day, 150 de grame, cu sos BBQ, smântână și mărar, cașcaval și ceapă sau Paprika sau Fin Carre Ciocolată crocantă cu cereale, 100 de grame.

Ce condiție trebuie să îndeplinești pentru a primi cadou de la Lidl

Oamenii care cumpără din magazinele retail Lidl România produse în valoare de cel puțin 600 de lei pot alege un produs gratuit dintre Tastino Chifle Mega Burger, cu patru chifle la câte 75 de grame, sau o sticlă de 1,5 litri cu socată fermentată natural de la Cămara noastră.

Clienții care procură produse alimentare, în perioada 6 decembrie – 2 ianuarie, în valoare de cel puțin 1.000 de lei primesc o reducere de 20 de lei la următorul bon fiscal. Cu toate acestea, reducerea nu se poate aplica pentru produsele pentru care legislația aplicabilă nu permite promovarea, precum în cazul pachetelor de țigări.7

Este foarte important să folosiți aplicația Lidl Plus pentru a beneficia de aceste cadouri. În cazul în care clienții cumpără de sumele menționate anterior, dar nu folosesc aplicația, nu vor primi daruri din partea retailerului german.