Produsele care apar astăzi în toate magazinele Kaufland România. Toți clienții se vor bucura

Produsele care apar astăzi în toate magazinele Kaufland România. Toți clienții se vor bucura

Schimbare importantă anunțată de Kaufland. Reprezentanții lanțului de hipermarketuri îi înștiințează pe clienți că un nou produs se va găsi începând de astăzi la raft, produs de care românii ar urma să se bucure în pragul sărbătorii Unirii Principatelor Române, celebrată pe data de 24 ianuarie. Află în rândurile de mai jos ce urmează să se schimbe de luni, în toate magazinele Kaufland.

Produsele care apar astăzi în magazinele Kaufland

Reprezentanții magazinelor Kaufland anunță o schimbare importantă începând de luni, 24 ianuarie, cu ocazia sărbătorii Unirii Principatelor Române. Potrivit anunțului făcut de retailerul german, la raft urmează să se regăsească o serie de produse provenite de la producătorii români. Inițiativa are ca scop încurajarea producției locale.

Astfel, Kaufland a dat startul campaniei „Vreau din România“, prin care încearcă să atragă atenția asupra produselor românești, comercializate sub brand propriu, fabricate de către producători români, folosind ingrediente românești.

Campania este promovată intens în magazinele discounterului german începând de azi, clienții fideli fiind așteptați să descopere ofertele din noul catalog.

Lanțul de hipermarketuri a anunțat că va pune la dispoziția cumpărătorilor săi o varietate de produse românești, cu mențiunea că cele care se regăsesc în campania „Vreau din România“ nu vor fi disponibile la raft pe parcursul întregului an. Prin urmare, cei care vor să profite de aceste produse sunt așteptați astăzi și în zilele care urmează în magazinele Kaufland România.

Citește și: Inovația care a apărut în magazinele Kaufland România. Așa scapi de aglomerație

Toți clienții se vor bucura

Noile produse introduse la raft se vor remarca împreună cu o mulțime de rețete speciale de produse românești, dar și prin combinații noi de ingrediente, pentru a prezenta o perspectivă inedită a unor produse pe care românii le cunosc deja.

Astfel, începând de astăzi, 24 ianuarie, Kaufland aduce în atenția clienților săi din România și un catalog special, în care se vor regăsi toate produsele românești din campania „Vreau din România“. Cu ajutorul său, clienții vor putea urmări în avans campaniile ce vor fi disponibile în toată țara.

Noile produse vor fi disponibile în toate maginele Kaufland din țară, astfel că ele vor putea fi achiziționate din orice localitate a României.

Perioada de desfășurare a acestei campanii promoționale din magazinele Kaufland nu este delimitată în timp, astfel că fiecare cumpărător este așteptat să se bucure de produsele fabricate în România în limita stocului disponibil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI