Produsele bio care apar joi în toate magazinele Lidl România. Prețurile sunt accesibile

Produsele bio care apar joi în toate magazinele Lidl România. Prețurile sunt accesibile
Produsele bio care apar joi in toate magazinele Lidl Romania. Preturile sunt accesibile

Așa cum ne-au obișnuit până acum, Lidl România pune la bătaie cele mai tari oferte din magazine. Celebrul retailer german le oferă clienților săi fideli cele mai mici prețuri la cele mai bune produse alimentare, precum și cele vestimentare. Care sunt cele mai bune produse bio care apar în supermarketuri joi, 26 ianuarie.

Descoperă cele mai tari oferte Lidl România la produsele bio

La sfârșitul lunii ianuarie, cei de la Lidl România au pregătit câteva dintre cele mai bune oferte la produsele bio de înaltă calitate. Sucul de portocale Solevita se poate cumpăra cu doar 11 lei, iar clienții beneficiază de o reducere de 31%.

De asemenea, iubitorii de lactate pot încerca noua brânză bio feliată de la Milbona, redusă cu 18%, pentru care vor scoate din buzunar suma de 8,99 lei.

Dacă ai poftă de ceva bun, ușor și gustos, poți achiziționa brânza Făgăraș bio de la Pilos, pentru suma de 4,99 lei sau o porție de somon afumat bio Nautica la prețul de 15,99 lei.

Amatorii bucătăriei italienești știu că o porție delicioasă de paste se prepară cu un sos pe cinste. Așadar, Lidl România pune la bătaie sortimetele de sos bio pentru paste de la Combino, ce beneficiază de o reducere de 20%, la prețul de 5,99 lei per borcan.

Pentru o cină romantică alături de partenerul de viață, poți cumpăra de la Lidl creveți bio White Tiger pentru suma de 23,99 lei.

Tot de la Lidl România în săptămâna 26 ianuarie – 2 februarie poți cumpăra ulei de cocos bio la prețul de 41,99 de lei, brânză feta bio la prețul de 14, 99 lei și iaurt natur bio pentru 10,99 lei.

Citește și Cum poți lua gratuit produse de la Lidl România. Puţini clienţi ştiu trucul

Ce produse de masaj pune la bătaie Lidl România

Pe lângă produsele alimentare , cei de la Lidl România aduc începând de joi, 26 ianuarie, o gamă largă din produsele pentru masaj. Retailerul îți propune, de exemplu, „Benzi kinesiologice”, 4 bucăți, marca Sensiplast, la doar 34,99 de lei setul prețul pe bucată fiind de 8,75 de lei.

Un alt produs regăsit în lista cu produsele pentru masaj care apar la Lidl România sunt și setul de „Plasturi sterili”, 5 bucăți, la doar 9,99 de lei.

În aceeași ofertă a zilei de joi, 26 ianuarie, Lidl România aduce la rafturi și un set de „Bandaje / Comprese”, tot de la Sensiplast, pentru numai 9,99 de lei.

Dacă știi că ai probleme cu genunchii, în lista cu produsele pentru masaj care apar joi în magazinele Lidl România vei găsi și două produse care-ți vor face viața mai ușoară, bandaj pentru genunchi la 24,99 lei bucata, și „Bandaj pentru spate”, la doar 29,99 de lei bucata.

Citește și Produsele pentru masaj care apar joi la Lidl România. Prețurile sunt cele mai mici de pe piață

Urmăriți Playtech.ro și pe