Procurorii s-au sesizat în cazul morții lui Petrică Mîţu Stoian. Informații de ultimă oră

Procurorii s-au sesizat în cazul morții lui Petrică Mîţu Stoian. Informații de ultimă oră
Ce informații au descoperit procurorii în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian

Cazul morții regretatului artist Petrică Mîțu Stoian a fost preluat de procurorii care s-au sesizat în urma decesului acestuia. Se pare că există suspiciuni cu privire la decesul interpretului. În urmă cu o seară, artistul s-a stins din viață la Spitalul de Urgență din Reșița, după ce ajunsese de urgență cu diagnosticul de șoc septic. Cântărețul s-ar fi confruntat cu unele probleme medicale post-Covid și urma un tratament la o clinică privată, în camera hiperbară.

Ce suspiciuni au procurorii în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă, la Spitalul de Urgență din Reșița, unde ajunsese de urgență după ce a acuzat că se simte rău. Artistul, în vârstă de 61 de ani, se afla sub tratament post-Covid și i se recomandase terapia hiperbară. Acesta apucase să facă o singură ședință din acest tratament, iar la o zi distanță a început să se simtă rău.

Petrică Mîțu Stoian a ajuns la ATI în șoc septic susțin surse medicale ale spitalului unde artistul a decedat. Medicii care i-au urmărit evoluția cântărețului după boala Covid susțin că plămânii acestuia erau bine în urma analizei computer tomograf efectuate în luna septembrie, după vindecare. Totuși, CT-ul de dinainte de deces dezvăluia bule de gaz pe plămân, în zona superioară.

Care ar putea fi cauza morții interpretului

În contextul acestor analize, medicii nu exclud ca aceste bule să fi apărut ca urmare a terapiei hiperbare, care presupune „forțarea oxigenării”, susțin specialiștii. Totodată, se pare că o plângere de moarte suspectă ar fi fost depusă de către medicii de la Spitalul de Urgență din Reșița, în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian, susțin surse România TV.

Pe de altă parte, artistul, care trecuse prin Covid-19 în urmă cu mai multe săptămâni, ar fi suferit de probleme cardiace și lua tratament și cu anticoagulante. Starea sa de sănătate s-a degradat brusc, în urmă cu o zi, motiv pentru care a fost adus de urgență, cu ambulanța, la Spitalul din Reșița.

Sora artistului a acceptat în final autopsia trupului neînsuflețit

De asemenea, sora artistului, care inițial solicitase să se elimine autopsia din etapele decesului, a revenit asupra deciziei și a solicitat ca analiza asupra corpului neînsuflețit să fie totuși efectuată. Astfel, ar putea reieși care a fost cauza exactă a morții. În plus, aceasta dorește să afle dacă medicii de la clinica privată, unde a fost efectuată terapia hiperbară, i-au făcut toate analizele necesare fratelui său, înainte de procedură.

Da facem autopsia pentru că s-au sesizat procurorii. Sunt mai multe persoane care au păţit. Vin oameni afectaţi de acolo de la clinică. El avea 15 ședințe. I s-a făcut rău după prima ședință. Faci o ședință şi te ia cu salvarea? Înseamnă că ceva nu a fost în regulă acolo, a spus sora artistului Petrică Mîţu Stoian pentru Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI