Problemele grave cu care s-a confruntat Elena Marin după Survivor România. Are deja două operații

Problemele grave cu care s-a confruntat Elena Marin după Survivor România. Are deja două operații
Problemele grave cu care s-a confruntat Elena Marin după Survivor România

Cu ce probleme grave s-a confruntat Elena Marin după Survivor România 2022. Fosta Faimoasă are deja două operații. Fosta asistentă a lui Mihai Morar de la emisiunea „Răi da’ buni” a participat anul trecut la Survivor România 2022, de unde a venit cu mai multe probleme de sănătate, mai ales la nivelul picioarelor.

Problemele grave cu care s-a confruntat Elena Marin după Survivor România

Elena Marin a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă, dar și cum decurge recuperarea.

„Am suferit două intervenții chirurgicale, una la genunchi și una la gleznă. Momentan, sunt în recuperare. A trebuit să mă operez, dar sunt bine, mi-am revenit. Și, eu cred că, într-o lună și un pic, voi da drumul la treabă”, a spus Elena Marin, potrivit Click.ro.

Elena Marin susține însă că deși s-a ales cu probleme de sănătate, efortul a meritat și că a avut multe de învățat din această experiență.

„A fost o experiență, a meritat. Este foarte important cum privești lucrurile. Dacă vrei să iei partea bună a lucrurilor, cu siguranță, găsești un beneficiu. Dacă vrei să te uiți în sacul gol, vei găsi de fiecare dată ceva care nu iți convine. Important e că a fost o experiență, am învățat foarte multe lucruri din ea și am luat lucrurile ca atare”, a mai spus Elena Marin.

Elena Marin a mai spus că încă nu s-a întors la dans, în echipa Andreei Bălan, întrucât nu este complet recuperată.

„Nu m-am întors încă, pentru că, așa cum spuneam, sunt încă în plină recuperare și, atunci, încă nu îmi permit. Încă nu port tocuri, nu pot să dansez pe tocuri, nu pot să alerg, nu pot să sar. Mai am aceste mici lucruri de pus la punct și, după aceea, cu siguranță mă voi întoarce la dans, la ceea ce iubesc cel mai tare”, a spus vedeta.

„Am făcut 3 RMN-uri”

„M-am accidentat. În competiție, am fost cât de cât OK, în momentul în care m-am întors din competiție și am fost la câteva investigații și am făcut 3 RMN-uri, mi-am dat seama că este ceva mai grav decât în competiție. Acolo, m-am accidentat pe traseu și acestea sunt repercusiunile”, a mai adăugat Elena Marin despre experiența prin care a trecut la Survivor România 2022.

Elena Marin are și alte planuri însă. Fosta Faimoasă încă plănuiește să își deschidă școala de dans, dar vrea să revină și în televiziune, întrucât susține că iubește dansul și televiziunea. Recent, fosta Faimoasă a fost cerută și în căsătorie de iubitul ei, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Urmăriți Playtech.ro și pe