Problemele de sănătate nu îi dau pace Ancăi Serea. Ce tratament ia vedeta

Problemele de sănătate nu îi dau pace Ancăi Serea. Ce tratament ia vedeta
 Anca Serea și Adi Sînă au planuri de viitor

Anca Serea și Adi Sînă sunt un cuplu extrem de fericit. Au o familie numeroasă, iar cei șase copii cresc de la o zi la alta. Cu toate astea, cei doi se pare că nu vor să se oprească aici. Anca Serea a mărturisit că și-ar mai dori încă un copil, iar pentru asta deja face și tratament.

 Anca Serea și Adi Sînă au planuri de viitor

Celebul Adin Sînă și frumoasa sa soție, Anca Serea, prezentatoarea știrilor sportive la Prima TV, formează un cuplu demn de invidiat. Adi, în afară de muzică, are și alte afaceri care l-au ținut ceva vreme pe drumuri. De cealaltă parte, Anca Serea, mamă a șase copii, și cu o carieră în televiziune de invidiat, încearcă să se ocupă și de copii, dar și de ea. Cu toate astea, Anca Serea și Adi Sînă spun că au planuri mari de viitor, atât pe plan personal, cât și profesional. Recent Anca Serea a mărturisit că urmează un tratament pentru anemie, dar și că-și doresc mai mulți copii.

„Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva.

Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a declarat Anca Serea, pentru Click.

„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă”

La o astfel de întrebare, cum era de așteptat, Anca a râs. Întrebarea, în cazul de față una evidentă, venea ca urmare a familie numeroase pe care Anca Serea și Adi Sînă o au. Cei șase copii frumoși ai cuplului au fost botezați toți cu nume creștine. Așa se face că aceștia au numele de David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah. Într-un material publicat pe blogul personal, vedeta a făcut lumină referitor la întrebarea dacă este sau nu sectantă.

„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă, pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații.

Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, scrie Anca Serea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI