Probleme pentru Ianis Hagi după meci. Ce a pățit fotbalistul român, de fapt. Steven Gerrard e devastat

de: Ana Chivu
01 08. 2021

Ce a pățit Ianis Hagi după un meci? Suporterii au stat cu sufletul la gură după ce au auzit asta. Stever Gerrard este devastat! Ce a pățit celebrul fiu al regelui fotbalului românesc de curând?

Ianis Hagi, probleme după un meci

Mijlocașul în vârstă de doar 22 de ani a avut un start fulminant de sezon și a marcat primul gol oficial al echipei din care face parte chiar în ediția nouă din Scottish Premier League. Din nefericire, bucuria s-a stricat după ce acesta n-a rezistat nici măcar o repriză pe teren.

Suporterii abia au crezut dispariția sa în acele momente. Ianis a fost titular în victoria celor de la Rangers cu Livingston, scor 3-0. Românul a deschis drumul echipei sale spre victorie cu punctul din minutul 8. Internaționalul a părăsit ulterior terenul, dar chiar și fără el Rangers s-a descurcat de minune marcând de două ori.

Antrenorul Stever Gerrard a explicat mai apoi ce s-a întâmplat cu fiul lui Gică Hagi, lăsând să se înțeleagă și că există posbilitatea ca el să rateze următorul meci de marți (ora 20:00) cu Malmo (Suedia) din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

„E neplăcut să pierzi un jucător atât de devreme, mai ales acum, când avem doar trei schimbări la dispoziţie. A marcat un gol important pentru noi, sper ca accidentarea să nu fie serioasă.

Glezna e inflamată acum puţin, dar sper că nu-l va ţine departe de teren mult timp. Există şanse să rateze meciul de marţi, dar avem staff medical foarte bun şi sper să reuşească să-l recupereze pentru meci, pentru că e un jucător important pentru noi”
Stever Gerrard

Prestația sa a fost foarte apreciată

Antrenorul a fost nevoit să îl înlocuiască pe mijlocașul român din cauza unor probleme medicale resimțite în zona gleznei ce au fost provocate de o intrare peste limita regulamentului a adeversarului Adam Lewis. Situația lui Ianis nu e gravă, deși a necesitat înlocuire imediată.

Gerrard a recunoscut că glezna fotbalistului este umflată, mai apoi a vorbit despre șansele de a reapărea pe teren în cursul zilei de marți. Prestația scurtă de doar 32 de minute a acestuia a fost totuși apreciată, BBC notându-l cu 7.

Cel din urmă a ajuns astfel la 12 goluri marcate pentru Rangers, în 57 de jocuri. De asemenea, mijlocașul a contribuit la alte 17 goluri ale echipei sale, prin pase decisive. Fanii speră ca el să-și revină cât de curând la forma maximă și să-l vadă evoluând la începutul săptămânii în meciul precizat.