Probleme mari pentru artistul Mihail. A făcut anunțul trist în fața fanilor: ”Am nevoie de ajutor”

Probleme mari pentru artistul Mihail. A făcut anunțul trist în fața fanilor: ”Am nevoie de ajutor”
Mihail, interpretul piesei 'Mă ucide ea' are probleme mari

Artistul Mihail a avut parte de un succes răsunător cu piesa ‚Mă ucide ea’, dar, după ce o țară întreagă a fost cucerită de talentul cântărețului, el a decis să se izoleze un timp. Totuși, această decizie nu a fost deloc benefică, acesta confruntându-se la momentul actual cu o problemă foarte gravă ce îl oprește să se reîntoarcă la pasiunea lui, muzica.

Probleme mari pentru un artist din România. Ce se întâmplă cu Mihail

În 2015 melodia artistului Mihail, ‘Mă ucide ea’, era pe buzele tuturor românilor. Toată lumea prezicea că acest cântăreț nou va avea parte de o carieră explozivă, însă, iată că în 2021 el trebuie să treacă peste o provocare uriașă pentru a-și îndeplini visul. Acesta nu are probleme sentimentale, ci, mai degrabă, unele aduse de pandemia ce a schimbat total normalitatea.

Din cauza pandemiei, mai mulți români s-au confruntat cu probleme financiare. Unii au rămas fără loc de muncă, în timp ce alții au avut pierderi imense în afaceri. Printre ei se regăsește și artistul Mihail, ce încă din 2019 s-a izolat în pădure pentru a duce un stil de viață mai liniștit, însă a avut parte de stres și de probleme de sănătate. Totuși, atunci când a decis să revină în muzică, și-a dat seama că vor exista mai multe probleme iar drumul nu va fi deloc unul ușor.

Mihail cere ajutorul fanilor. Cântărețul vrea să se întoarcă la marea lui dragoste, muzica

Într-un interviu cu publicația Formula AS, cântărețul a mărturisit că trece printr-o perioadă dificilă și are nevoie de ajutorul fanilor pentru a-și putea finaliza primul album de autor și a capta din nou atenția tururor. Pentru a strânge destui bani, el a lansat o campanie prin intermediul unei platforme . Acesta le-a cerut tuturor ce îi admiră munca să fie alături de el.

„Acesta este adevărul meu acum: sunt în impas şi am nevoie de ajutor. După atâta muncă, pur şi simplu nu pot abandona totul, aşadar caut sprijin printre cei care simt ceva pentru muzica mea.”, a declarat Mihail Sandu pentru publicația menționată mai sus.

De asemenea, cântărețul s-a confruntat și cu probleme de sănătate. El a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta a recunoscut că a avut cu această problemă de sănătate din cauza stresului, oboselii și imunității scăzute. În același timp, deși a trecut prin multe, Mihail nu lasă aceste probleme să îl doboare și luptă pentru a-și continua cariera în industria muzicală din România.