09 iul. 2021 | 08:00

Probleme de sănătate pentru fiica Gabrielei Cristea. Ce a pățit micuța ei

Monden
Probleme de sănătate pentru fiica Gabrielei Cristea. Ce a pățit micuța ei
Ce probleme de sănătate are fiica Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a trecut prin momente foarte grele! Vedeta a fost nevoită să meargă de urgență la o clinică cu fiica sa. Se pare că micuța a fost internată de medici după ce s-a descoperit că starea ei de sănătate nu este una foarte bună.

Ce a pățit fiica Gabrielei Cristea: ‘Am dus-o direct la clinică’

După o zi petrecută la filmări, Gabriela Cristea s-a întors acasă și a tras o sperietură de zile mari. Bruneta și-a dat seama că fiica ei avea febră și roșu în gât, așa că a dus-o de urgență la o clinică. Ajunsă acolo, micuța Victoria a fost internată.

„Știu că o să-mi spuneți că arăt impecabil și că sunt super machiată, numai că ceea ce nu știți este că machiajul acesta rezistă de aproape 24 de ore pentru că abia acum am ajuns acasă.

Am avut o experiență nu tocmai grozavă, ieri după emisiune am venit acasă și Victoria avea febră, 39 cu 9, roșu în gât groaznic, era și răgușită și am luat-o în brațe și am dus-o direct la clinică.

Am plecat nepregătită pentru că nu mă așteptam să ne interneze 24 de ore, dar ne-am descurcat pentru că cei de acolo au fost super drăguți cu noi și ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.”, a transmis Gabriela Cristea pe Insta Story.

Gabriela Cristea a trecut prin clipe de coșmar. Cum se simte acum fetița ei

Victoria, fiica Gabrielei Cristea, a stat internată pentru 24 de ore. Gabriela Cristea a găsit tot felul de scuze pentru ca fiicei sale să nu îi fie frică de tot ce îi făceau doctorii pentru a avea o stare de sănătate mai bună.

Din fericire, după o zi în care a stat internată, fiica prezentatoarei de televiziune a revenit acasă și se simte mult mai bine după ce medicii nu au stat pe gânduri și au acționat imediat când mama ei faimoasă le-a cerut ajutorul.

„Una peste alta, după 24 de ore în care a trebuit să-i punem o linie venoasă, am păcălit-o că i-am pus un fluturaș, și fetele de la pediatrie au fost extraordinar de atente și de delicate și i-au pus o linie venoasă, au hidtratat-o și i-au pus toate medicamentele de care avea nevoie.

Am făcut și aerosoli și nu mai știam ce să inventez ca să fie totul bine.(…) Acum ea doarme, este la ea acasă, ea este foarte fericită că e la ea acasă și noi toți suntem foarte fericiți.”, a mai spus Gabriela Cristea.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Codul Muncii modificat oficial. Noi obligații pentru angajatori
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Devine interzis în România! Anunțul făcut de Guvern: Am interzis prin ordin
Capital.ro
1 Mai, Ziua Muncii. Cum a apărut această sărbătoare și ce semnificație are
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro