Mirela Vaida a răbufnit la Antena 1. Ce sumă i-a cerut un invitat pentru a apărea la Acces Direct

Mirela Vaida a răbufnit la Antena 1. Ce sumă i-a cerut un invitat pentru a apărea la Acces Direct

Mirela Vaida a reacționat într-un mod surprinzător, după ce a dezvăluit ce sumă a putut un invitat să solicite. Prezentatoarea Acces Direct, de pe Antena 1, a făcut totul public de curând, oferind detalii neștiute despre un scandal desfășurat chiar în platoul emisiunii sale.

Mirela Vaida a răbufnit la Antena 1

Vedeta de la Antena 1 s-a pronunțat de curând într-un caz controversat pe care l-a avut în emisiunea Acces Direct. Mirela Vaida a spus adevărul despre un invitat care a refuzat să mai participe în show-ul pe care îl prezintă, după ce nu a primit suma de bani pe care o solicitase pentru această apariție. Este vorba despre cazul presupusului amant al tinerei pe nume Veronica. Aceasta a venit în show-ul TV însoțită de soț și l-a acuzat tânărul care se numește Marian de lucruri foarte grave, printre care și c-a fost abuzată de el.

Mirela Vaida a răbufnit la Antena 1. Ce sumă i-a cerut un invitat pentru a apărea la Acces Direct
Mirela Vaida a spus adevărul în cazul lui Marian, presupusul amant al Veronicăi

Deși urma să ofere mărturii în premieră, în cadrul show-ului de televiziune controversat, bărbatul a refuzat să se mai prezinte. Totul după ce n-a primit suma de 3.000 de euro, pe care o solicitase. Pentru acești bani era dispus să efectueze și un test poligraf, în direct. Marian anunțase că va avea o confruntare cu femeia și soțul ei, Viorel Stegaru, în emisiunea TV, dar s-a răzgândit. Însă, atunci când a fost întrebat de ce nu și-a mai onorat promisiunea făcută către Antena 1, acesta a refuzat să spună adevărul. A fost deconspirat de către Mirela Vaida, care a dat cărțile pe față și a răbufnit în direct.

Ce sumă i-a cerut un invitat pentru a apărea la Acces Direct?

„Dacă îți dădeau colegii mei 3000 de euro, veneai azi? Că atâta ai cerut! Zi că de-aia n-ai venit, că ai cerut bani. O spun tuturor celor care credeți că oamenii aștia care vin la emisiune primesc bani…Vedetele care vin, niciuna nu primește bani… ei vin să-i vadă lumea, invitații vin să ceară ajutorul. Dar tu să ne ceri 3.000 de euro azi-noapte și să spui că «nu mai vin decât dacâ veniți cu 3.000 de euro cash», asta e mârlănie”, a susținut vedeta Acces Direct.

Urmăriți Playtech.ro și pe