Pro TV primește o nouă lovitură. Surpriză neplăcută pe care a primit-o televiziunea

Pro TV primește o nouă lovitură. Surpriză neplăcută pe care a primit-o televiziunea
Lovitură pentru Pro TV

Pro TV are parte de o nouă lovitură! Una dintre cele mai iubite televiziuni a primit recent o surpriză neplăcută. Ce se întâmplă în cadrul trustului?

Lovitură mare pentru Pro TV

Pro TV s-a bazat foarte tare pe o emisiune nouă care a intrat în grilă în urmă cu câteva săptămâni. Mai exact, este vorba despre ‘Superstar’ care pierde teren de la o săptămână la alta.

Deși s-a vrut un proiect care să atragă curiozitatea românilor se pare că există câteva sincope în drumul spre succes. Cifrele trustului au fost în scădere față de săptămâna trecută. Mai mult decât atât, Kanal D se apropie cu pași repezi de numere mai bune și are un avans.

Din nefericire, X Factor abia s-a văzut în topul audiențelor, iar diferențele dintre rivale sunt considerabile. Superstar a fost urmărit de 1.011.000 de telespectatori și a pus Pro TV pe locul doi al clasamentului. Kanal D număra în acest timp 1.015.000 de persoane pe minut.

„Urban. Pro TV a câştigat ceva mai mult public la oraşe, mai ales când serialul turcesc de pe Kanal D a ajuns la final. Pe intervalul SuperStar, Kanal D s-a clasat pe doi cu o medie de 480.000 de persoane. Locul trei, pe acelaşi interval, a fost ocupat de Antena 1.

Postul Intact număra 386.000 de privitori pe minut. Comercial. Aproape 220.000 de tineri aveau televizoarele pe Pro TV, când se difuza SuperStar. Postul din Pache a fost lider pe acest segment de public tânăr, 18-49”, arată paginademedia.ro.

Detalii despre proiect

Superstar funcționează după o rețetă de succes în străinătate. Aceasta seamănă cu show-ul American Idol, dar cu mici schimbări. Masa juriului este formată din Carlas’s Dreams, Raluka, Marius Moga și Smiley. Mulți dintre fani și-au arătat surprinderea vizavi de concurenți și de proiect, timp în care alții s-au plâns de ora prea târzie la care este difuzat.

„Pentru mine emisiunea SuperStar e despre a găsi următorul artist care trăiește pentru muzică ca și mine, care are carismă și simte fiecare notă pe care o cânta. Să descopăr talent pur e cu adevărat ceea ce iubesc să fac și este și deviza labelului meu, DeMogaMusic. Mă bucur să fac parte dintr-un juriu cu greutate, într-o emisiune care promoveazã artisti fresh”, a scris Marius Moga pe Facebook.

„Spuneam de curând că mă pregătesc pentru o vară liniștită, acasă și în studio… apoi a venit propunerea pentru a face parte din gașca asta mișto de jurați de la SuperStar! A deveni superstar nu e doar o joacă sau un exercițiu de imagine.

Nu e ușor, dar până la urmă tot ce rămâne în istorie presupune un drum lung, greu și presărat de multe probe. Hai să ne bucurăm de muzică și să dăm Romaniei un SuperStar care să devină legendă”, a spus Smiley.