PRO TV, încă o mutare esențială. În ce serial va juca Florin Călinescu. Apare în câteva ore

PRO TV, încă o mutare esențială. În ce serial va juca Florin Călinescu

Pe scenă intră Florin Călinescu! PRO TV a făcut încă o mutare esențială, ce vine la pachet cu un gram de comedie, difuzat de la 21:30. În ce serial apare juratul șugubăț de la ”Românii au talent”? Doar câteva ore ne mai despart de noua postură în care va fi pus actorul.

PRO TV face încă o mutare esențială. În ce serial va juca Florin Călinescu

După alte seriale care au devenit fenomen în România, cum ar fi ”Las Fierbinți” sau ”Vlad”, PRO TV a adus în această toamnă serialul de comedie ”Profu’”. Pe scurt, Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, sport și chimie, încearcă să îmbunătățească performanța unor elevi dintr-o anumită clasă. Prin metode neconvenționale, Mișu se apropie, ușor, de liceeni, dar și pe liceeni de studiu.

PRO TV, încă o mutare esențială. În ce serial va juca Florin Călinescu. Apare în câteva ore
Călinescu, din nou în serial PRO TV

În plus, el le va fi și sprijin în problemele cu care ei se confruntă. Producția PRO TV este adaptată după licența internațională ”Der Lehrer” din Germania, ce a avut primul sezon în 2009, pe RTL. Ea se luptă, în același interval orar, cu ”Chefi la cuțite” de pe Antena 1 și ”Lacrimi la Marea Neagră” difuzat pe Kanal D.

Actorul intă pe sticlă marți!

Acum, după ce publicul s-a familiarizat cu serialul tv, hop și bomba! Noul episod, difuzat marți, de la ora 21:30, va avea doi invitați speciali. Unul dintre ei este Florin Călinescu (63 de ani), fostul jurat de la ”Românii au talent”, proaspăt intrat pe scena politică. Actorul a mai jucat și în alte seriale ale aceluiași post tv, cum ar fi ”Tanti Florica”, ”Las Fierbinți” sau ”Atletico Textila”.

Surpriza mai puțin plăcută este că Florin va avea doar un rol episodic. De asemenea, tot marți, în rol de polițist, îl veți vedea și pe George Burcea (31 de ani), cunoscut actor, poet, ajuns în lumea mondenă autohtonă după ce și-a făcut publică relația cu Andreea Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI