18 apr. 2024 | 12:56

Prinţul William se întoarce la muncă. Soţul lui Kate Middleton, prima reacţie după anunţul bolii: „În cele mai tragice circumstanțe”

Monden
Prinţul William se întoarce la muncă. Soţul lui Kate Middleton, prima reacţie după anunţul bolii:
Prințul William își reia îndatoririle regale în totalitate. Primul mesaj public transmis de acesta, după anunțul trist despre soția lui.

Prințul William își reia îndatoririle regale, începând de joi, 18 aprilie 2024. Moștenitorul tronului britanic va reveni la angajamentele sale, după câteva săptămâni în care și-a îndreptat toată atenția către partenera lui de viață, Kate Middleton, și copiii lor.

Prințul William își reia îndatoririle regale

Prințul William al Marii Britanii își va relua joi, 18 aprilie 2024, îndatoririle regale în totalitate. Este primul anunț făcut de Casa Regală de la Londra în acest sens, după ce în spațiul public s-a aflat că Prințesa de Wales, Kate Middleton, urmează tratamente preventive pentru cancer.

Primul angajament al fiului Regelui Charles

Moștenitorul tronului britanic se va deplasa, joi, în vestul Londrei, la comitatul adiacent Surrey, pentru a evidenția activitatea organizațiilor comunitare și de impact asupra mediului înconjurător, potrivit unui comunicat publicat de reprezentanții de la palatul Kensington.

Vizita face parte din primul angajament regal pe care Prințul William îl va relua, după ce Kate Middleton a dezvăluit în urmă cu aproape o lună că urmează tratamente de chimioterapie pentru o formă de cancer ce încă nu a fost confirmată în mod oficial.

Prințul William a renunțat la o serie de angajamente regale, printre care și o slujbă de pomenire pentru nașul său, regele Constantin al Greciei, pentru a putea să-și îngrijească soția de aproape și să aibă grijă și de copiii pe care îi au împreună. Nu a fost prezent nici la slujba de Paște de la Windsor.

Întâiul mesaj al Prințului William și Kate Middleton pentru veteranii militari

În altă ordine de idei, Prințul William a transmis și primul mesaj oficial, după anunțul privind starea sensibilă de sănătate a soției sale. Textul, notat într-o prefață dedicată unei serii de ghiduri pentru veteranii militari, a făcut referire la durerea resimțită în urma unor evenimente precum sinuciderea.

„Durerea nu are limite. (…) Este esențial ca vocile celor îndoliați, trecuți prin această experiență a sinuciderii celor dragi lor, să fie auzite.

Nu există o limită de timp pentru procesarea durerii, dar Catherine și cu mine am întâlnit multe familii îndoliate de-a lungul anilor și cunoaștem puterea care vine din împărtășirea experiențelor, chiar și în cele mai tragice circumstanțe. Vă rog să știți că nu sunteți singuri”, a transmis Prințul William într-o prefață scrisă pentru o serie de ghiduri dedicate veteranilor militari și familiilor lor, publicată de Suicide Bereavement UK.

Mesajul de mai sus a fost transmis fără prezența Prințului William sau a lui Kate Middleton printre veteranii militari. În schimb, prima apariție publică a moștenitorului tronului britanic, după aflarea diagnosticului soției sale, a fost săptămâna trecută, la un meci, alături de fiul său George.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro