Prințul William, scârbit de finala Euro 2020. Ce s-a întâmplat pe teren, de fapt

Prințul William, scârbit de finala Euro 2020. Ce s-a întâmplat pe teren, de fapt
Prințul William, mesaj categoric după finala Euro 2020

Prințul William a rămas cu un gust amar după finala Euro 2020! Nepotul Reginei Elisabeta a transmis un mesaj dur, chiar dacă nu îi stă în fire să facă așa ceva. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Prințul William nu s-a mai putut abține. Ce s-a întâmplat la finala Euro 2020

Prințul William a participat la finala Euro 2020 alături de soția lui, Kate Middleton, și băiatul său cel mare, Prințul George. Totuși, evenimentul frumos s-a transformat, mai târziu, într-un adevărat coșmar pentru acesta.

Prințul William a transmis un mesaj dur în care a condamnat rasismul împotriva jucătorilor de fotbal din Anglia după pierderea devastatoare de la finala Euro 2020.

Din păcate, conturile de pe platformele de socializare deținute de Bukayo Saka, Marcus Rashford și Jadon Sancho au fost bombardate cu multe comentarii pline de insulte după ce Anglia a pierdut finala Euro 2020.

Mesajul transmis de nepotul Reginei Elisabeta: ‘Sunt scârbit’

Nepotul Reginei Elisabeta nu a mai putut suporta tot ce se întâmplă și a ieșit la atac în mediul online. Acesta a susținut că este scârbit de tot ce li se întâmplă fotbaliștilor și speră ca totul să se oprească curând.

„Sunt scârbit de abuzul rasist îndreptat împotriva jucătorilor din Anglia după meciul de aseară. Este total inacceptabil ca fotbaliștii să suporte acest comportament urât.

Totul trebuie să se oprească acum și toți cei implicați să fie trași la răspundere.”, a spus Prințul William.

Boris Johnson, nervos după finala Euro 2020. Ce a transmis

Poliția Metropolitană investighează abuzul din mediul online, în timp ce mii de fani se luptă cu persoanele ce jignesc fotbaliștii din Anglia. De asemenea, Boris Johnson a transmis și el un mesaj extrem de important despre finala Euro 2020.

„Fotbaliștii ce au făcut parte din echipa din Anglia merită să fie lăudați ca fiind eroi, nu abuzați pe social media. Cei responsabili ar trebui să se simtă rușinați.”, a spus Boris Johnson.

Ce se întâmplă, de fapt, cu fotbaliștii din Anglia

Mai mult, Asociația de Fotbal din Anglia a transmis un mesaj prin care toate formele de discriminare erau condamnate. Reprezentanții au avertizat persoanele responsabile de atacul din mediul online cu privire la un astfel de comportament.

„FA condamnă cu tărie toate formele de discriminare și este îngrozită de rasismul din spațiul virtual care a vizat unii dintre jucătorii noștri.

Vom face tot ce putem pentru a sprijini fotbaliștii afectați, cerând în același timp unele dintre cele mai dure pedepse posibile pentru oricine este responsabil.”, este precizat într-un comunicat oficial de presă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI