Prințul Harry, ultimatum din partea Reginei Elisabeta. Cum a reacționat Meghan Markle

Prințul Harry, ultimatum din partea Reginei Elisabeta. Cum a reacționat Meghan Markle
Ce ultimatum i-a dat Regina printului Harry

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi vrut să jongleze cu interesele lor comerciale, precum semnarea unor tranzacții mari de bani cu Netflix – în timp ce continuau să diminueze îndatoririle regale. Dar bunica lui Harry l-ar fi avertizat pe acesta spunând: ”lucrezi pentru monarhie, monarhia nu lucrează pentru tine”.

Prințul Harry, ultimatum din partea Reginei Elisabeta

Vineri s-a confirmat în cele din urmă că ducele și ducesa de Sussex au fost dezlegați de prestigioasele lor patronaje, întrucât cuplul a confirmat că plecarea din familia regală a fost permanentă. Astfel, de când Harry și Meghan au renunțat la funcția de membru al familiei, în martie 2020, pentru a-și câștiga proprii bani în SUA, ei au semnat acorduri cu Spotify și Netflix, acorduri estimate la peste 100 de milioane de lire sterline. Dar cuplului i s-a spus că interesele lor comerciale sunt incompatibile cu rolul lor serviciul public și că trebuie să existe o relație de imparțialitate.

Și, potrivit Daily Mail, un oficial a spus că Majestatea Sa a fost fermă în a-i arăta clar nepotului ei că: „Lucrezi pentru monarhie, monarhia nu lucrează pentru tine”. De altfel, „Regina a fost foarte clară de la început că acest„ pe jumătate înăuntru, pe jumătate în afară” dorit de Sussex nu va funcționa. „Ideea lor inițială era să aibă un„ al treilea mod ”de a fi regal. Iar regina a spus pur și simplu„ nu, nu se poate”.

Harry și Meghan ar fi dorit să-și păstreze rolurile în cadrul armatei, artelor, Commonwealth-ului și organizațiilor sportive

Harry și Meghan au dorit să-și păstreze rolurile formale în cadrul armatei, artelor, Commonwealth-ului și organizațiilor sportive, dar au fost informați că vor trebui să renunțe la posturi după discuții cu regina și cu alți superiori. O sursă a spus că Harry și Meghan „absolut, fără îndoială” au vrut să păstreze pozițiile pe care le pierduseră. „Ei respectă decizia, dar au clarificat întotdeauna că s-au angajat să îndeplinească aceste roluri”, a spus sursa. În ciuda faptului că Harry și Meghan și-au confirmat decizia de a rămâne în SUA pentru libertate personală și financiară, au crezut că pot reprezenta în continuare organizațiile.

De altfel, Palatul Buckingham a declarat într-un comunicat: „Ducele și ducesa de Sussex au confirmat Majestății Sale Regina că nu se vor întoarce în calitate de membri lucrători ai familiei regale. „Prin urmare, numirile militare onorifice și patronajele regale deținute de duce și ducesă vor fi returnate Majestății Sale, înainte de a fi redistribuite membrilor familiei regale”. „În timp ce toți sunt întristați de decizia lor, ducele și ducesa rămân membrii familiei mult iubiți”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI